Celebrada a La Molina la 4a Cabirol Minifreestylers

Els petits snowboarders i esquiadors fins a 12 anys tornen a ser per quart any consecutiu els grans campions de la 4a Cabirol Minifreestylers.

El passat dissabte 28 de desembre es va disputar a La Molina una prova més del circuit Minifreestyle de Surf de Neu dedicat als més petits, organitzada per la FCEH i amb la col·laboració del club FCSS i del SnowBoard Àrea. La prova, que més que una competició és una festa que intenta promoure el Freestyle, va començar amb dues baixades cronometrades per un circuit que combinava portes i mòduls de la disciplina. Posteriorment es va donar pas als jocs de Freestyle en què s’intenta promoure la tècnica de base i les progressions en salts i calaixos per poder seguir millorant. Segons els organitzadors de la prova, es van poder gaudir d’autèntics trucazos a càrrec de nens i nenes de 5 a 12 anys vinguts fins i tot des de Madrid.

Després d’un dia de grans esforços, els participants van poder reposar forces gràcies a l’esmorzar a càrrec de Llet Nostra. Posteriorment es van atorgar els premis als millors classificats en el crono i en els jocs de Freestyle, i evidentment, a tots els participants que són els grans protagonistes d’aquest circuit que organitza la propera competició el proper dia 1 de febrer. En aquest enllaç es pot veure el vídeo de la competició i a continuació els resultats.