Celebrada a Masella una de les cites més importants de la temporada d’Interclubs

Per dotzè any consecutiu ha tingut lloc el Trofeu Vila de Llívia a l’estació d’esquí de Masella. La cursa es consolida com una de les cites més importants de la temporada d’Interclubs.

La pista Devallada de Masella va acollir els passats 12 i 13 de març la 12è edició d’aquest prova que pertany al 24è Circuit Interclubs d’esquí alpí de la FCEH. Prop de 180 corredors interclubs de més d’una desena de clubs es van donar cita en aquesta cursa, organitzada pel Club d’Esquí Llívia i la FCEH en col·laboració amb Camp Base.  

La competició, puntuable per al 24è Circuit Interclubs d’Esquí Alpí, va arrencar dissabte amb la celebració del gegant i va continuar diumenge amb l’eslàlom i la combinada.

Aquest any, a més, és el segon cop que hi participaven també esquiadors amb discapacitats, que van gaudir així d’una oportunitat més per posar en pràctica les seves habilitats esportives amb els seus companys i companyes de cursa, de categories que van des de U14 fins a veterans B. 

L’acte de lliurament de premis va comptar amb la presència de l’alcalde de Llívia, Elies Nova, que va fer palesa la satisfacció per l’èxit de la cursa i el compromís del consistori amb l’esport. La bona organització va permetre tots dos dies poder fer la cursa amb el temps previst i acabar el cap de setmana amb el bon registre de dos dies perfectes de neu, d’esport, i de valors compartits.

Enllaços relacionats
Classificació completa