Celebrada la 17a Pujada a la Rabassa

El passat diumenge 7 d’octubre va tenir lloc la 17a Pujada a la Rabassa amb esquís de rodes en estil clàssic. La cursa, organitzada pel Club Esportiu Sant Julià (CESJ) i sota la tutela de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern, era oberta a la participació de les categories Màster, Sènior, Junior II, Júnior I, Cadet, Infantil II, Infantil I i Benjamí.

12 km Masculí

Pel que fa als corredors de les categories Màster, Sènior Júnior II, els quals van recórrer 12 km de cursa (des de la Cruïlla del l’hotel Comabella fins a la Ctra. Rabassa Km 6) els tres primers classificats van ser Ferran Vila amb un temps de 51m 33s, Sadurní Betriu del CEFUC amb un crono de 53m 33s i Armand Geriment del BELLVER que va arribar tercer en 55m 13s.

6 km Femení

En categoria Júnior i Cadet, el recorregut va ser de 6 km (des de la Font de Montllobar fins a la Ctra. de la Rabassa Km 12). En aquestes dues categories van participar 3 corredores en categoria femenina i 4 en categoria masculina.

Quan a les noies, Perrine Abadie del SC NORDIC 66 va ser la primera amb un temps de 39m 19s, seguida de Pepa Garcia del PEC que va fer un crono de 47m 58s i d’Ariadna Vidal del CEFUC que va trigar 55m 13s.


6 km Masculí

Entre els nois, el primer en arribar a la meta va ser Philippe Abadie del SC NORDIC 66 que va finalitzar amb un temps de 32m 07s. En segona posició va quedar Ireneu Esteve del NATURLANDIA FONS – CESJ que ho va aconseguir amb 34m 18s, i el tercer lloc va ser per Arnau Vidal del CEFUC amb un temps de 36m 18s. 

3 km Femení

Finalment, les categories Infantil II, Infantil I i Benjamí van fer un recorregut de 3 km. Pel que fa a les 8 noies participants, Carola Vila del CEFUC va ser la guanyadora amb un temps de 19m 47s, seguida molt a prop de Maria Selles del BELLVER (20m 20s). La tercera classificada va ser Jana Selles del BELLVER que va finalitzar 6 segons més tard amb un crono de 20m 26s.

 

3 km Masculí

Pel que fa als nois d’aquestes categories el primer en arribar va ser Gral Selles del BELLVER amb un temps de 15m 49s, seguit en segona posició d’Andres Peña del CENA (17m 14s) i en tercer lloc de Marti Forcada del PEC que va fer un temps de 18m 57s.
 

Per consultar els resultats cal anar a l’apartat disciplines de la nostra web.