Celebrada la 1ª Val d’Aran Roller (A.N.E.C.)

El passat  dia 9 d’octubre es va realitzar la 1ª edició de la Val d’Aran Roller a la Val d’Aran, organitzada per l’ANEC i pertanyent a la  6ª Copa Catalana d’Esquís de Rodes.

Aqueta cursa es va realitzar en dos estil, patinador i clàssic, on també van haver-hi participants en patins de rodes. Amb una nodrida participació tant catalana com de la resta de l’Estat i França es va realitzar amb una organització d’alt nivell.

En estil patinador els resultat van ser el següents:
A la distància de 9,1 kilòmetres el guanyador va ser en Diego Ruiz seguit del Vicenç Vilarrubla i Samuel Pulido. En aquesta distància, categoria femenina, la guanyadora va ser Azahara Furones completant el podi la Marta Cester i la incombustible Piluca Gasch.

A la distància de 6,5 kilòmetres homes el guanyador va ser l’Oriol Llarden seguit del Vidal Mendoza i en Vidal Bardolet. En dones, la guanyadora va ser la Ainhoa Armendariz.

En estil clàssic el resultats van ser:
Distància de 9,1 guanyador en Dalmau Casanova completant el podi l’Irizar Dorronsoro i l’Eskarmendi Ezkerra. En la mateixa distància, en dones, la guanyadora va ser Guayente Minchot seguida de l’Izard Forrellad.

A la distància de 6,5 kilòmetres homes el  podi el va encapçala’t en Löic Batan seguit de l’Euan Prieto i Mikel Sarasola i en dones la Maire Casteyde va guanyar seguida de l’Ane Gorostegi i la Laura Pellicer.

Finalment, a la distància més petita de 2,6 kilòmetres, categoria masculina, el guanyador va el en Marti Forcada seguit del Marc Pellicer i en dones la guanyadora va ser la Jana Sellés.

Finalitzada aquesta proba els corredors es preparen ja per la propera cursa de la temporada, la 6ª Pujada Rollers Canillo-Montau a Andorra, el 23 d’Octubre.