Celebrada la 3a Cerdanya Roller

El passat diumenge 30 de setembre el Club Esquí Puigcerdà (PEC) va organitzar, la 3a Cerdanya Roller, d’esquí de rodes estil clàssic. Les categories que hi van prendran part van ser, d’una banda, Màster, Sènior, Júnior II, Júnior I i Cadet, que van fer un recorregut de 9,8 km, i d’un altre banda, Infantil I, Infantil II i Benjamí, que van pujar un tram de 2,8 km.  

El recorregut de la 3a Cerdanya Roller, una competició que forma part de la Copa Catalana d’esquí de rodes 2012, va ser d’un desnivell de 400m que va sortir des de Ger, localitat de la la Cerdanya, i va pujar fins a Merangues.
 
Absolut Dones

De les categories absolutes, pel que fa a les dones, la guanyadora va ser Perrine Abadie del Club Mont Argel (Cadet) amb un temps de 51m 42s. La segona classificada va ser Piluca Gash del BELLVER (Màster) amb un temps de 51m 50s, i la tercera en arribar a la meta va ser Lydia Iglesias del ANEC (Cadet), quatre minuts més tarda amb un crono de 55m 22s.

Absolut Homes

Pel que fa als homes, el primer classificat de la 3a Cerdanya Roller va ser Ferran Vila del CPA (Sènior) que va arribar a la meta amb un crono de 39m 18s. En segon lloc, i amb un minut de diferencia aproximadament, va arribar Sadurní Betriu del CEFUC (Sènior) amb 40m 32s, seguit de molt aprop per Ludovic Regard del NORDIC 66 que va ser el tercer classificat dels homes amb un crono de 40m 38s.  

Infantil II, Infantil I i Benjamí
 
En referència a les categories menors (Infantil II, Infantil I i Benjamí) que van pujar 2,8 km de la cursa, els primers classificats van ser, pel que fa a les dones, Paula Martinez del CENA (Infantil II) amb un crono de 13m 35s i Gral Sellés del BELLVER (Infantil II) que va arribar en un temps de 14m 13s. Berta Forcada del PEC (Infantil II) i Marc Vidal del ANEC (Infantil II) van finalitzar segons amb els següents cronos: 14m 44s ella i 14m 26s ell. Finalment, els tercers classificats de la prova van ser, pel que fa a les dones, Silke Stock del CENA (Infantil II) amb un temps de 14m 56s, i, pel que fa als homes, Andrés Peña del CENA (Infantil II), amb 14m 29s

La millor dona en categoria Infantil I va ser Maria Sellés del BELLVER, (4a) i en categoria BenjamíJana Sellés del mateix club (5a). Dels homes, el millor en categoria Infantil I va ser Martin Morales també del BELLVER (6è) i en categoria Benjamí el també company de club Bernat Sellés (5è).

Podeu consultar els resultats a l’apartat disciplines del nostre web o copiar al navegador aquesta url: http://www.fceh.cat/pdf/FCEH_11_Resultats_3__Cerdanya_Roller.pdf