Celebrada la 5a Val d’Aran Roller

El diumenge 14 d’octubre va tenir lloc la 5a edició de la Val d’Aran Roller, una prova d’esquí de rodes i patins en línia d’estils clàssic i patinador, organitzada per l’Aran Nòrdic Esquí Club.

Aquesta cursa, que forma part de la Copa Catalana d’Esquí de Rodes, va dividir-se en tres recorreguts en funció de les categories participants. D’aquesta manera, els Veterans, Sènior, Júnior I i Júnior II van ser les categories amb més tram de recorregut, una distància de 9,1 km.

Distància 9,1 km

En Estil Clàssic, pel que fa als homes, el més ràpid va ser Carlos Lannes Fernandez del MONTAÑA GUARDIA CIVIL que va finalitzar la cursa amb un temps de 34m 08s, seguit molt a prop de Txomin Eskarmendi del URDABURU que va fer 34m 36s. El tercer home classificat en la distància de 9,1 km va ser Beñat Irizar del ARAN NORDIC E.C. amb un temps de 35m 04s i el quart Jaume Forcada del PEC Puigcerdà. Pel qeu fa a les en Estil Clàssic, les classificades a la distància de 9,1km van ser Miriam Martínez Cantón del CEFUC amb un temps de 48m 30s i Silvia Lorenzo del C.E.S.J. que va trigar 1h 12m 12s.

En Estil Patinador, el primer classificat va ser Diego Ruiz del MONTAÑA GUARDIA CIVIL (26m 43s), seguit de Jose Erkizia del CVC (27m) i de Oscar Jorba del CEFUC que va fer un temps de 29m 18s. Quan a les noies en aquest estil, Berta Morral del CEFUC va ser la campiona arribant a la meta amb un crono de 35m 09s. La segona classificada va ser Berta Vigo del A.D.HOSPITAL DE BENASQUE i la tercera Marta Cester del ARAN NÒRDIC E.C. amb un temps de 37m 41s.

Distància 6,5 km

Les categories Cadet i Infantil II van recórrer una distància de 6,5 km amb els següents classificats: en Estil Clàssic, dels homes, el primer en arribar a la meta va ser Martí Vigo del A.D. HOSPITAL DE BENASQUE (21m 11s), seguit en segona posició de Jorge Saura Franco del mateix club (23m 07s) i en tercera posició de Pol Vidal del ARAN NÒRDIC E.C. que va finalitzar amb un temps de 24m.

En Estil Patinador, el primer classificat dels homes a la distància de 6,5 km va ser Marc Vidal del ARAN NÒRDIC E.C. amb 26m 35s. El segon en arribar va ser Gerard de Castellarnau del mateix club i amb un crono de 32m 04s.

Pel que fa a les dones en Estil Clàssic i a la distància de 6,5km, la primera classificada va ser Ane Gorostegi del C.P MAYENCOS que va fer un temps de 25m 59s. La segona va ser Lydia Iglesias del ARAN NÒRDIC E.C. (26m 37s) i la tercera Ariadna Vidal del CEFUC (41m 26s). En estil patinador, la campiona va ser Olga Grau del PEC Puigcerdà que va fer un temps de 31m 14s.

Distància 2,6 km

Finalment, les categories Infantil I i Benjamí, van recórrer una distància de 2,6 km. En aquestes només van participar corredors en Estil Clàssic. El primer classificat pel que fa als homes, va ser Martí Forcada del PEC Puigcerdà amb un crono de 13m 04s i pel que fa a les dones Ona Ferrando del C.E.S.J que va arribar a la meta en 14m 45s.

Enllaços relacionats

Aran Nòrdic Esquí Club

Per veure els resultats consulteu l’apartat disciplines de la nostra web.