Celebrada la 6a edició del Trofeu GER Alevins i Interclubs

Aquest cap de setmana ha tornat la competició del circuit Audi Quattro Cup a Boí Taüll.

L’estació de Boí Taüll ha acollit la 6a edició del Trofeu GER, una prova organitzada pel Club GER i que forma part tant del circuit d’Alevins I i Alevins II Audi Quattro Cup, com del 22è Circuit d’Interclubs, ambdós d’esquí alpí. La pista Vaques ha acollit durant el cap de setmana, aquesta competició que va donar el tret de sortida dissabte amb la disputa d’un Gegant a una sola mànega puntuable per Alevins i Interclubs, els quals també van participar a l’Eslàlom a 2 mànegues, que va tenir lloc el diumenge 23 a la mateixa pista.

Trofeu GER ALEVINS

Paloma Antunez del CCA i Pol Ubach del AEP es van dur les primeres posicions del Gegant en categoria U10, seguits en segon lloc de Martina Puvill i Bruno Chalbaud del CAEI, i en tercer lloc de Emma Del Rio del CEVA i Hugo Llamas del CCA. En categoria U12, els guanyadors van ser Maria Ravetos del CCA i Pau Indiano del CSC. Van pujar al segon esgraó del podi Carla Maristany i Octavi Aris del CAEI, mentre que els corredors del CEVA Arrieta Rodriguez i Paul del Rio van ser els 3ers classificats.

TROFEU GER INTERCLUBS

Pel que fa a l’Eslàlom celebrat el diumenge 23 de febrer, els guanyadors en categoria U14 van ser Fiona Orfila del EEC i Arnau Bajona del PC. Emma Mayor del AEP i Pau Torras del CEAC van aconseguir la 2ona posició d’un podi que van completar la corredora del CANMC Mercè Meya i el corredor del CSC Iñigo Bastarrica. En categoria U16, els guanyadors en Eslàlom van ser Mireia Torrent i Alex Muxi del PC, seguits dels segons classificats Andrea Carriere del CAEI i Pablo Torne del CAEI i dels tercers Ariadna Orfila del EEC i Juan Galofre del AEP. Luis Peidro del CANMC es va dur el 1er lloc en Veterans B mentre Jordi Selga del CANMC van guanyar en Veterans A. Luis Quiros del CSC va quedar segon en Veterans B igual que Albert Navarro del CEAP en Veterans A. En categoria U18 Maia Roura del GER i LLuis Escayola del CAEI es van proclamar guanyadors, seguits dels segons classificats Paula Cuellar del CEVA i Gonzalo Bertran del CANMC. Els tercers en aquesta categoria van ser Carla Albert del CEVA i Ignacio Hellin del CSC. Finalment, Oscar Magdalena del CANMC va guanyar en U21 i Victor Delgado, del mateix club, en Sènior.

Dins el Trofeu GER Interclubs, també es va disputar un Gegant. En U14, els guanyadors van ser Nuria De Moner i Eduard Badia del AEP, seguits en segon lloc de Emma Mayor també del AEP i Arnau Bajona del PC. Els tercers classificats van ser Camila Gras del EEC i Iñigo Bastarrica del CSC. En U16 els més ràpids van ser Mireia Torrent i Alex Muxi del PC, mentre que els segons en arribar van ser Maria Serra del PC i Juan Galofre del AEP, seguits de Andrea Carriere del CAEI i Benjamin Abadia del CEVA.  Luis Quiros del CSC va pujar al primer esgraó del podi pel que fa als Veterans B, seguit de Josep Maria Duran del CEC. En Veterans A, primer lloc per a Marta Pesarrodon del CEMT i Jordi Selga del CANMC, seguits de Francesc Gol del ECC com a segon i Ignasi Orfila del mateix club com a tercer. En U18, els campions van ser Maia Roura del GER i Marc Muxi del PC, segons Carla Albert del CEVA i Ignacio Hellin del CSC, i tercers Paula Cuellar de CEVA i Lluis Escayola del CAEI. Oscar Magdalena del CANMC va guanyar en U21 i Victor Delgado, del mateix club, en Sènior.