Celebrada la Copa Canillo, tercera prova de la Lliga Catalana 2015-16

Els patinadors procedents dels clubs catalans Futbol Club Barcelona, Patinatge Artístic Puigcerdà i Esport de Geu Val d’Aran van assolir més d’una vintena de podis en les diferents categories. 

Els passats 15,16 i 17 d’abril el Palau de Gel de Canillo va acollir la VIII Copa Canillo, El Cim d’Andorra, tercera prova puntuable de la Lliga Catalana de patinatge artístic sobre gel 2015-2016, organitzat per la Federació Andorrana d’Esports de Gel i l’Andorra Club Gel. 

Les patinadores Annika Huestis (FCB), Giovanna Orsoni (CEPAP) i Ona Fito (FCB) van protagonitzar el podi Aleví femení, per aquest ordre.
En Aleví masculí els protagonistes van ser els també patinadors catalans Lluis Garcia (FCB) i Martí Alonso (CEGVA), campió i subcampió de la competició.
En Basic Novice femení, destaquem els dos primers podis que també van ser catalans, primer lloc d’Aina Masip i segon lloc de Lucía Sánchez, totes dues patinadores del CEGVA. El tercer lloc d’aquest podi va ser per a la patinadora andorrana Ariadna Cummins.
Els patinadors del CEPAP Eric Alis i Jan Vjilella van finalitzar campió i subcampió en categoria Basic Novice masculí. El tercer classificat va ser Elvis Caubet de l’Andorra Club Gel.
En Benjamí, el liderat va ser per a la patinadora del CEPAP Gabriela Orsoni, seguida de Laura Fluvià del FCB i Ana Louti de l’Andorra Club Gel, mentre que en categoria 2a el liderat va ser per a la patinadora andorrana Maria Palmitjavila, seguida de la també andorrana Cristina Bo i la catalana del CEPAP Eva Casadesus.
En Debs A femení, la milor catalana va ser Irene Aris del CEGVA que ca assolir la 3a posició. La campiona de la categoria va ser l’andorrana Inés Caubet i la subcampiona Ione Cummis.
El podi de la categoria Deebutant va se íntegre per a les patinadores catalanes Mariona Carpio (CEPAP), Judit Capaces (CEPAP) i Carla Sánchez (FCB), per aquest ordre.
Laia Puntí (CEPAP) va ser la campiona en Escola Femení, seguida de Emma Hidalgo i Ariadna López d l’Andorra Club de Gel.
En Escola masculí, el campió va ser l’andorrà Raul Garcia seguit del català Daniel Odriozola (CEGVA).
En categoria Infantil A femení, les patinadores del CEGVA Ares Capdevila i Claudia Capdevila es van fer amb la primera i la segona posició del podi, seguides en tercer lloc del l’andorrana Catherine Garcia.
En Júnior ISU femení destacar la primera posició de Laia Bertran (CEPAP) i en Júnior Sènior la primera posició també de Ona Fernández (CEPAP). La segona classificada de la categoria va ser l’andorrana Ariadna Planes.
Finalment, en Novice Advance femení, la líder i campiona va ser la patinadora sobre gel catalana del CEPAP Anna Bertran. 

Enllaços relacionats
Classificació completa