Celebrada la Final d’Interclubs i el Campionat de Catalunya d’Esquí Adaptat

foto

L’estació d’Esquí de Pas de la Casa va ser l’escenari aquest cap de setmana de la Final d’Interclubs i del Campionat de Catalunya d’Esquí Adaptat.

La competició, organitzada pel club CANMC, va acollir a esportistes de tots els grups d’edat a excepció de les categories U10 i U12.

Més de 170 corredors van disputar un gegant a dues mànegues el dissabte i un eslàlom també a dues mànegues el diumenge a la pista Estadi Francesc Viladomat.

Per altra banda, els campions del gegant de la Final d’Interclubs van ser: l’Aina Masip Cases del club CAEI (1:17.74) i en Gerard Fuentes del club CEAP (1:23.52) en la categoria U14, l’Adriana Bisbe del club CEAC (1:17.61) i en Ricardo Fontsare del club CEAP (1:17.31) en U16; els millors de la categoria U18 van ser l’Emma Mayor del club AEP (1:20.34) i l’Oriol Castells del club AEP (1:15.85); els vencedors en U21 van ser l’Anna Domenech (1:27.59) i en Marc Relat del club CANMC (1:18.09) i en U30 el més ràpid va ser l’Arnau Ferrer del club CEAP (1:13.50). En la categoria DISC PEU els més ràpids van ser la Barbara Perez del PAT (1:27.83) i en Roger Puig també del PAT (1:24.07).

Els vencedors de l’eslàlom del diumenge de la Final d’Interclubs van ser: l’Aina Masip del club CAEI (1:37.04) i en Gerard Fuentes del club CEAP (1:34.68) es van tornar a imposar en la categoria U14; en la categoria U16 els millors van ser la Fiona Orfila del club EEC (1:31.04) i l’Alex Sales del club CEAC (1:28.80); els vencedors en la categoria U18 van ser la Núria Blanch del club MLEC (1:34.16) i Oriol Castells del club AEP (1:27.14); en U21 els més ràpids van ser la Blanca Laucirica (1:42.66) i en Lluis Batlle del club CEAC (1:28.86); el campió en U30 va ser Arnau Ferrer del club CEAP (1:22.91); els millors veterans van ser Carlos Torras del club CANMC (1:49.51) en la categoria VETB i en Patrick Comere del club CEAP (1:32.18) en la categoria VETA. Els més ràpids de la categoria DISC PEU van tornar a ser la Barbara Perez del PAT (1:42.64) i en Roger Puig també del PAT (1:37.92).

En la combinada els millors van ser: l’Aina Masip del club CAEI (2:54.78) i en Gerard Fuentes Codina del club CEAP (2:58.20) en la categoria U14; els més ràpids de la categoria U16 va ser la Fiona Orfila del club EEC (2:49.20) i l’Alex Sales del club CEAC (2:47.34); els campions en U18 van ser Núria Blanch del club MLEC (2:54.81) i l’Oriol Castells del club AEP (2:42.99); els vencedors en U21 van ser la Claudia Cubarsi del club ALCE (3:13.03) i Marc Ingles del club EEC (2:48.62); en U30 el millor va ser l’Arnau Ferrer del club CEAP (2:36.41); el campió de la categoria Juan Gil del club CEAP (3:08.82) va ser el millor de la categoria VETB i en Juan Gil del club CEAP (3:08.82) en VETA.

Aquesta cursa va proclamar també els campions de Catalunya d’Esquí Alpí per a Persones amb Discapacitat. Els millors tant en gegant com en eslàlom van ser dos companys del club PAT, la Barbara Perez i en Pol Aguilar.

Celebrades totes les curses de la categoria d’interclubs ja vam poder proclamar els millors del 25è Circuit d’Interclubs d’Esquí Alpí. En categoria U14 els millors van ser la Clara Balcells del club CEAP (385 pts) i en Pere Belart del club EEC (408 pts); en la categoria U16 els campions van ser la Fiona Orfila del club EEC (430 pts) i en Ricardo Fontsare del club CEAP (443 pts); els vencedors de la categoria U18 van ser la Núria Blanch del MLEC (231 pts) i l’Oriol Castells del club AEP (340 pts); els més constants de la categoria U21 van ser l’Elisabeth Boix del club CANMC (440 pts) i en Marc Ingles del club EEC (401 pts); en la categoria U30 els campions van ser l’Arnau Ferrer del club CEAP (405 pts); els millors veterans van ser l’Ignasi Orfila Pernas del club EEC (345 pts) en MastB i en Juan Gil del club CEAP (374 pts) en MastA.

El millor club del 2Lliga Cat Interclubs Class Final Individual5è Circuit d’Interclubs d’Esquí Alpí va ser el club CEAP que va aconseguir un total de 5302 pts, mentre que en segona posició va quedar el club CANMC amb 3616 pts, l’encarregat de tancar el podi va ser el Club EEC amb 2668 pts.