Celebrada la primera cursa de la Copa d’Espanya Infantil amb podis catalans

Els corredors catalans U16 Jordi Triulzi (LMCE), Aleix Sellol (LMCE), Jan Isern (GRANU) i Lisa Vallcorba assoleixen podis a la primera cursa de la Copa Espanya de la seva categoria.

El passat 20 de novembre es va celebrar a l’indoor Snowzone-Xanadú de Madrid la primera cursa de la Copa d’Espanya Infantils en la categoria U16 ‘TROFEO SPAINSNOW U16’, amb la participació d’una selecció dels 32 millors corredors d’Espanya en la categoria U16. Aquesta primera cursa de la Copa d’Espanya Infantils U16 va constar d’un paral·lel per eliminatòries.

El podi masculí va ser integrament català, format pels esquiadors Jordi Triulzi (LMCE) en primera posició, Aleix Sellol (LMCE) en segona posició i Jan Isern (GRANU) en tercera posició. El podi femení el va liderar la corredora madrilenya Raquel Sepúlveda seguida de l’aragonesa Irma Doliwa. Finalment el tercer lloc d’aquesta primera cursa de la Copa Espanya va ser per a la catalana Lisa Vallcorba (CEVA). Amb aquesta prova, va quedar oberta la Copa Espanya Infantils d’esquí alpí de la temporada 2016-2017.