Celebrada la VI PUJADA ROLLERS Canillo- Montaup (Soldeu Esquí Club)

El 23 d’octubre es va realitzar la darrera prova de la  6ª Copa Catalana d’Esquís de Rodes  VI PUJADA ROLLERS Canillo- Montaup , organitzada pel Soldeu Esquí Club a Andorra. La cursa es va realitzar en estil Lliure i en dues distàncies, permetent a la distància curta la utilització alternativa del patins en línea (per als joves esquiadors d’alpí del club)
La classificació absoluta en categoria femenina va ser encapçalada per Piluca Gasch (C.E. Bellver) seguida de Marta Cester (A.N.E.C) i tancant en podi la Silvia Lorenzo (C.P.A.)
En categoria masculina el guanyador absolutava ser el Paco Soulié (E.C.P.C.G.R.)  seguit d’Òscar Jorba (C.E.F.U.C.) i, tancant el podi, Marcel Sanguenis (C.E. Bellver)
I amb aquesta cursa donem per finalitzada la 6ª Copa Catalana d’Esquí de Rodes, competició que serveix d’entrenament de pre-temporada als nostres corredors, per tal de preparar adequadament el cicle de competicions d’esquí de fons.
El repartiment de premis es farà coincidir amb la Festa final de Copa Catalana i Copa Nins 2011-2012.
(per consultar les classificacions completa accediu a l’apartat de Disciplines – Esquí de Fons d’aquesta web)