Celebrat a La Molina el Campionat de Catalunya

Aquesta competició és la primera que es realitza després de la signatura del conveni entre les Federacions implicades.

El dissabte dia 18 de gener va tenir lloc el Campionat de Catalunya d’Esquí Paralimpic i 1a prova Copa Espanya de la FEDDF que ha estat la primera competició d’esquí alpí adaptat a La Molina i que va rebre un total de 25 corredors i corredores. Les guanyadores de la prova en categoria Infantil dames de discapacitats visuals van ser Berta López i el seu guia Ramon Lacayo i en la categoria d’empeu el podi se’l va endur Barbara Pérez. En homes discapacitats visuals, el primer lloc va ser per Marcel Soler y el seu guia Ramon Homs, en categoria d’empeu el guanyador va ser Pol Aguilar.

En la categoria Sènior dames discapacitats visuals, el primer lloc va ser per Ana Selvi i la guia Ester Noguera. En la categoria d’empeu, el primer lloc va ser Raquel Martinez i en cadira per Alba Coma. En homes discapacitats visuals David López i el seu guia Pau Luna es van emportar el primer lloc del podi. En categoria cadira, la victòria va ser per Albert Garriga.

Suport a l’esport per a persones amb discapacitat

La FCEH ha assumit el pes organitzatiu d’aquest esdeveniment d’esport adaptat en el qual han participat diferents esportistes de les tres federacions d’esport paralímpic: Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física, Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals i Federació Catalana d’Esports per a Cecs. Aquest és el primer cop que l’organització penja completament de la FCEH i simbolitza un pas endavant en la consolidació del treball de totes les Federacions, entre les quals hi ha una estreta col·laboració per aconseguir la integració de l’esport adaptat en les competicions que organitzi la FCEH.  

Enllaços relacionats
Resultats