Celebrat a Ordino Arcalís el Campionat de Catalunya Veterans

A la pista Les Canals d’Ordino Arcalís s’ha celebrat aquest cap de setmana 29 i 30 de març el Campionat de Catalunya destinat a la categoria Veterans.

Els clubs UEC-S i ECOA han organitzat aquest Campionat puntuable per a la 3a Lliga Catalana Andorrana Veterans d’esquí alpí i que va tancar la classificació final del circuit. La prova va constar d’un Eslàlom a 2 mànegues i d’un Gegant a 1 mànega que es van celebrar dissabte i diumenge, respectivament. Coincidint amb aquesta competició, es va celebrar el lliurament final de premis de la Lliga de Veterans.

Podis catalans al Gegant

Pel que fa a la prova de Gegant dones, Gabriela Puncernau del CANMC es va proclamar Campiona de Catalunya en categoria C5, mentre que en C4 la Campiona va ser Monica Gavalda del CIM. Anna Maria Maeso del UEC-S va assolir el títol de Sots Campiona de la categoria i Esther Kusters el de 3era millor catalana. En C3, la corredora del CANMC Judith Lluent es va dur el liderat i Olga Morros el títol de Sots Campiona. Finalment, en C1, la millor catalana i per tant Campiona de la seva categoria va ser Elisabet Cuello del CANMC.

Pel que fa al Gegant masculíAgustin Bulbuena del CANMC va ser el Campió de Catalunya en B12, mentre que en B8 el títol va ser per Francesc Izard DEL UEC-S. Joan Planas del CAEI es va proclamar Sots Campió en aquesta categoria. En B7, el corredor del GRAN Joan Palé es va dur el Campionat seguit de Agustí Segarra del UEC-S que va fer segon de Catalunya. Antoni Blanc del CET i Lluis Peidro del CANMC van ser Campió i Sots Campió en categoria B6, mentre que Antonio Plana del mateix club va fer 3er. En A5 els dos primers llocs van ser per Alberto Fucale del CANMC i Xavier Requeno de LMCE i el tercer classificat de Catalunya va ser Antonio Comas del UEC-M. En A4Ferran Escabia del UEC-M va fer el millor temps dels catalans, seguit per Ramon de Juan Molina del CANMC com a Sots Campió i Jaume Jardi del CET com a 3er classificat. Jordi Muñoz del CET va guanyar en A3, mentre que Jordi Cabassers i Jaume Bonals del CANMC feien Sots Campió i 3er classificat, respectivament. Finalment, en A2 títol de Campió de Catalunya per Martí Figueras del CANMC.

Podis catalans a l’Eslàlom

Pel que fa a la prova d’Eslàlom masculí, en categoria B10 es van proclamar Campió i Sots Campió de Catalunya els corredors del CEC Josep Maria Duran i Antoni Comas, respectivament, mentre que en B8 el títol de Campió va ser per Francesc Izard del UEC-S. Agustí Juan del UEC-S es va proclamar Campió en B7 i Antoni Blanc del CET i Lluis Peidro del CANMC, Campió i Sots Campió en B6. El podi català en categoria A5 va ser Alberto Fucale del CANMC (1er), Xavier Batlle del CET (2on) i Antonio Comas del UEC-M (3er), mentre que els millors en A4 van ser Ferran Escabia del UEC-M (1er), Xavier Saez (2on) i Ramón de Juan Molina (3er), tots dos del CANMC. Jordi Muñoz del CET va ser el 1er de Catalunya en A3, seguit de Jaume Bonals del CAMNC i Joaquim Capaces del ELIT. El Campió en A2 va ser Christian Casanovas del CANMC.

En l’Eslàlom femení, en categoria C9, Clara Cerveto de LMCE es va dur el títol de Campiona de Catalunya, mentre que en C5 la guanyadora va ser Gabriela Puncernau del CANMC. Mònica Gavalda es va dur l’Eslàlom en C4, Anna Maria Maeso del UEC-S va quedar Sots Campiona i la 3era millor catalana va ser Esther Kusters del CANMC. En C3 Judith Lluent i Olga Morros del CANMC es van proclamar Campiona i Sots Campiona de Catalunya, respectivament, mentre que Elisabet Cuello del CANMC va ser la millor catalana en C1.