Celebrat el 12è Trofeu Vila de Llívia del Circuit d’Interclubs

La pista Devallada de Masella va acollir els passats 12 i 13 de març la 12è edició d’aquest prova que pertany al 24è Circuit Interclubs.

Prop de 180 Interclubs es van donar  cita a l’estació per celebrar aquesta prova del Circuit català d’Interclubs, organitzada pel Club Esquí Llívia de la FCEH. La competició va constar d’un eslàlom d’un gegant, també per a esportistes amb discapacitat.

Els guanyadors i guanyadores del gegant del 12è Trofeu Vila de Llívia van ser Marcel Soler del Club Play and Train (PAT) en U16D; Bárbara Pérez de Juan i Carlos Faci del PAT en U18D; Pablo Torrescasana del PAT en U21D; Anna Chesa del CAEI i Joan Ingles del EEC en U14; Xenia Selga del CANMC i Gonzalo Arango del CEAC en U16; Francesc Mas del CEAP en Veterans B; Patrick Comere del CEAP en Veterans A; Laia Massegue del CANMC i Enric Fiestas del CEAC en U18; Elisabet Planas del CEAP i Marc Muxi del PC en U21 i Arnau Ferrer del CEAP en U30. 

Pel que fa a l’eslàlom, aquests esportites es van proclamar campions i campiones de la nova edició: Ada Bordas del GER i Ferran Jaen del CEAP en U14; Silvia Turu del CEMT i Arnau Palli del GEIEG en U16; Claudia Cubarsi del ALCE i Marc Morera del MLEC en U18; Carlos Faci del PAT en U18D; Marc Relat del CANMC en U21; Roc Miranda del MEGA en U30; Frances Mas del CEAP en Veterans B; Patrick Comere del CEAP en Veterans A. 

Finalment, en la classificació de la combinada els primers classificats van ser Carlos Faci del PAT en U18D; Ada Bordas del GER i Ferran Jaen del CEAP en U14; Fiona Orfila del EEC i Guillermo Sanchez del CEAP en U16; Francesc Mas del CEAP en Veterans B; Patrick Comere del CEAP en Veterans B; Blanca Laucirica del CANMC i Marc Morera del MLEC en U18; Marc Muxi del PC en U21 i Arnau Ferrer del CEAP en U30. 

Enllaços relacionats
Classificació completa