Celebrat el 1er Canicross de Terrassa

Terrassa va acollir per primera vegada un Campionat inclòs en el calendari de la Lliga Catalana de Canicross de la FCEH. Va ser el passat diumenge dia 19 de gener i va constar d’un recorregut de 8 quilòmetres i mig per camins de terra i senders al voltant de Can Bonvilar.

El clubs GOSesport i ACE Bombers Barcelona  van organitzar el passat diumenge 19 de gener 1er Canicross de Terrassa i 1a Copa Canicross Bombers puntuable per a la Lliga Catalana de Canicross de la FCEH. En la classificació general, Carlos Andujar del Brit care-gosnet.es (0:31:51) va ser el més ràpid, seguit en segona posició de Javier Torres Carrasco del GOSesport Catalunya (0:31:53) i en tercera posició de Xavier Masramon Sanguino del mateix club (0:31:54).

Guillem Esteve (AEM) va ser el Campió en categoria Júnior, Marta Bosch (Travessa Bombers BCN) en Sènior Femení, Javier Torres (GOSesport Catalunya) en Sènior Masculí, Olga Álvarez (AEM) en Veterans A Femení, Carlos Andujar (Brit care-gosnet.es) en Veterans A Masculí, en Veterans B Josep Farell (Centre Excursionista Terrassa) i en Veterans C Homes Santiago Cristobal (GOSesport Catalunya). El Campió en Bikejöring, categoria no puntuable per a la Lliga Catalana de Canicross, va ser Victor Carrasco del AEM-CC (0:14:40), seguit de l’Albert Bragulat del ACE Bombers BCN (0:17:44) i Guifre Boria del GOSesport Catalunya (0:18:38).