Celebrat el 20è Memorial Chichu Tauler d’Alevins

El 19è Memorial Chichu Tauler del circuit català d’Alevins 2015-16 acull prop de 220 inscrits.

El Memorial Chichu Tauler va arribar el passat 20 de març a la seva 20a edició i com cada any va reunir els nens i nenes de 8 a 11 anys del circuit català d’Alevins. La competició va reunir a tots els corredors Alevins catalans a Pas de la Casa i també va rebre la participació dels millors esquiadors i esquiadores u10 i u12 de tota Espanya, Andorra i del Pirineu Francès.

La cursa es va desenvolupar en la modalitat de Combirace. En u10 els guanyadors van ser Neo Cercos de la Federació Càntabra (50.42) i Paula Giménez del LLIVIA (53.87), seguits en segona posició de Roger Barceló del CANMC (51.73) i Ona Vidal del LCET (53.96) i en tercer lloc de Martí Cardeña del LLIVIA (51.83) i Carla Ferrer del CET (55.09). En U12 els guanyadors van ser Aniol Torres (47.97) i Bruna Suau del GRANUEC (50.49), seguits en segona posició de Pau Valle del mateix club (49.15) i Carlota Goula de LMCE (50.53) i en tercer lloc de Marçal Mestres (49.61) i Berta Suau (40.28), tots dos corredors del GRANUEC.

En les darreres edicions la cursa havia format part del Circuit Audi quattro Cup arribant a acollir una gran participació, que el 2014 va arribar a 320 inscrits.