Celebrat el 36è Derby Internacional de Ciutadans ALWC a La Molina

foto

La Molina ha celebrat aquests 11 i 12 de febrer el 36è Derby Internacional de Ciutadans ALWC.

 

 

 

La pista Roc Blanc va acollir la tradicional cursa d’esquí alpí, on es va disputar un gegant i un eslàlom a dues mànegues.

La prova, organitzada per la Real Federación de Deportes de Invierno (RFEDI), la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH) i La Molina Club d’Esports, puntuava per a la Copa España CIT i per a la 34a Lliga Catalana Absoluta, Juvenil i Ciutadana de la disciplina. També va proclamar als vencedors del Campionat d’Espanya de la categoria ciutadans, al qual només optaven els corredors del territori espanyol que no formessin part d’un grup de tecnificació.

La més ràpida en el gegant i, per tant, campiona de la prova va ser la Carmina Pallas del PCGR (01:27.83). Mentre que la Clara López del CAEI (01:28.30) i la Cande Moreno Becerra del ECA (01:30.04) van ser segona i tercera respectivament. El vencedor d’aquesta disciplina va ser en Robert Solsona del ANDORRA (01:26.22), l’Adrien Fresquet del S.C.PEYRAGUDES (01:26.49) va quedar en segona posició i en Jordi Serra del GRANUEC (01:27.21) va tancar el podi.

iytfytf
Es van proclamar campions d’Espanya els catalans Anna Díaz-Prieto del GRANUEC i Jordi Serra. L’Eugenia Mateu del LMCE va quedar en segona posició i l’Alba Forne també del LMCE va ser tercera. En Xavier Salarich del MLCE i en Nil Sellas del CANMC van ser segon i tercer d’Espanya respectivament.

 

 

 

 

Pel que a l’eslàlom es refereix, els campions van ser l’Alicia Sanchez-Cruzat del C. ESQUI JACA (1:49.93) i en Xavier Salarich del LMCE (01:37.15). La Sofia Gandarias del CANDANCH (01:51.24) va quedar en segona posició i la va seguir la Silvia Vila del CANMC (01:51.28) pujant al tercer calaix del podi. Els andorrans Alex Rius Gimenez del ECA (01:38.08) i Albert Perez Fabrega del ECOA (01:40.19) van ser segons i tercers respectivament.

hjfcfvubipuh
Els vencedors d’Espanya de la categoria ciutadans van ser l’Eugenia Mateu i en Xavier Salarich. La segona classificada va ser la Noelia Gasienica-Kotelnicka del C.ESQUÍ JACA i va completar el podi la Glòria Costa del CANMC. En Jordi Serra del GRANUEC va ser segon i en Pol Salvat del CAEI tercer.

 

 

 

 

 

 

Enllaços d’interès: 

Classificació general