Celebrat el 8è Trofeu Vall de Lord a Port del Comte

Del 23 al 24 de febrer, Port del Comte ha acollit la celebració del 8è Trofeu Vall de Lord. La prova, organitzada pel Club Esquí Port del Comte, va estar adreçada a les categories Infantil, Júnior, Sènior i Veterans i va constar d’un Eslàlom a 2 mànegues i un Gegant a 1 mànega.

En la prova d’Eslàlom, i en Infantil I, els guanyadors d’aquesta competició van ser Ines Victor del CANMC i Gonzalo Arango del CEAC. Triomf del PC al podi femení dels Infantils II amb la victòria d’Alba Garcia i triomf del CEMT amb la victòria en el podi masculí d’Oriol Gibert. En Veterans B, primera posició per Francesc Izard del UEC-S. Maria Llobera del PC i Jordi Selga del CANMC van fer primers en Veterans A. Van guanyar en Júnior I dos corredors del CANMC; Clara Gusta i Marc Relat. En Juvenils II, els campions van ser Monica Martinez del PC i Victor Boix del CANMC. Un altre corredor del CANMC, Marc Cucurull, es va dur la primera posició en Sènior.

En la prova de Gegant del dia 24 de febrer, Mireia Torrent del PC i Alejandro Pons van ser els guanyadors en Infantils I. Els campions en Infantil II van ser Maria Serra i Alex Muxi del PC. En categoria Veterans A es van dur les primeres posicions Monica Gavalda del CIM i el ja campió de la prova d’Eslálom, Jordi Selga del CANMC. Marta Cendra del CANMC i Jan Sala van guanyar en Júnior I i Monica Martinez del PC i Victor Boix del CANMC van repetir primera plaça també en aquest Eslàlom. Pau Miranda del MEGA va guanyar en categoria Sènior.