Celebrats el 8è Trofeu Infantil La Molina i el 18è Montse Corominas de la Lliga Infantil

El Circuit de la Llliga Catalana Infantil d’esquí alpí de la FCEH ha tornat aquest cap de setmana a La Molina i Baqueira Beret amb la celebració del 8è Trofeu Infantil U16 i el 18è Memorial Montse Corominas U14.

Durant el cap de setmana del 30 i 31 de gener, prop de 300 Infantils, sumant les categories U14 i U16, han disputat aquestes dues proves puntuables per a la lliga catalana 2015-16.

D’una banda La Molina va rebre als U16 en el 8è Trofeu Infantil de la categoria, cursa organitzada per La Molina Club d’Esport i que va proclamar els següents podis: en eslàlom femení 1a posició de Isabel Fernández del GRANUEC (1:18.50), 2a de Ana Vidaor del CAEI (1:20.28) i 3a de Ines Torné del CAEI (1:20.77). En eslàlom masculí 1a posició de Jordi Beascoechea (1:13.75), 2a de Pau Puerto del GRANUEC (1:15.18) i 3a de Jan Isern del GRANUEC (1:15.42). Diumenge es va celebrar el segon eslàlom a la mateixa pista Moixeres on Isabel Fernández (1:17.36) es va proclamar de nou campiona, seguida de Cristina Sentís del CANMC (1:17.97) i Lisa Vallcorba del CEVA (1:19.62). En la classificació masculina Arnau Casellas del GRANUEC (34.37)  va liderar el podi, seguit de Pol Aguila del GRANUEC (34.75) i Jordi Beascoechea de LMCE (35.05).

D’altra banda, Baqueria Beret va reunir als corredors U14 en el seu 18è Memorial Montse Corominas organitzat pel Club d’Esquí Vall d’Aran (CEVA), i que va constar finalment de dues proves al Stadium de Beret. En aquest Trofeu prop de 120 corredors, homes i dones, van disputar dissabte un gegant a la pista Stadium de La Molina. Els primers classificats van ser Victoria Cubiña del GRANUEC (1:28.78) i Tomy Marcet del CAEI (1:29.94), seguits en segon lloc de Jana Suau del GRANUEC (1:29.56) i Octavi Aris del CAEI (1:30.52) i en tercer lloc de Arrieta Rodriguez del CEVA (1:30.02) i Jan Sule de LMCE (1:30.64). Diuemenge els mateixos corredors es van reunir per celebrar la prova de gegant on Jana Suau del GRANUEC (48.76) i Octavi Aris del CAEI (46.59) es van proclamar campions seguits de Aitana de Luis del CAEI (48.92) i Daniel González del CANMC (47.14) i Victoria Cubiña del GRANUEC (49.08) i Conrad Sastre del GRANUEC (47.39).

Dins la 33a edició de la Lliga Catalana Infantil de la FCEH fem especial menció a l’estació d’Espot Esquí, que serà l’escenari del Campionat de Catalunya del 18 al 20 de març. Formen part d’aquesta Lliga el 11è GP Cerdanya a Masella, el 10è Gran Premi CANM-C a Pas de la Casa, (ja celebrats) el 8è Trofeu Infantil La Molina, el 18è Memorial Montse Corominas a Baquèira, el 6è Gran Premi Espot i el 25è Trofeu Club Esquí Terrassa a Masella, que s’aniran desenvolupant durant els mesos de gener, febrer i març. Completen aquest circuit les proves de velocitat programades a l’estació de Boi Taüll durant el mes de febrer. Tal i com es demostra temporada rere temporada l’esquí alpí català domina l’escena alpina espanyola en resultats.