Clara Abab, Martí Torrades, Carlota Sau i Jordi Costa guanyadors del 19è Cargol de Neu

Aquest passat dissabte 17 de març s’ha celebrat la cursa d’Esquí Alpí 19è Cargol de Neu a l’estació de Masella. La competició, organitzada pel club CANM Cerdanya i sota la tutela de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH), va acollir un total de 276 esquiadors pertanyents a les categories Alevins I i II. Aquest 19è Cargol de Neu ha estat l’última carrera del Circuit Audi Quattro Cup que se celebra a Catalunya i es va disputar sota la modalitat de Gegant.

En Alevins I Dames, la primera posició va ser per a la Clara Abad Orsola del CANMC que va finalitzar el recorregut en 49s 30. La segona posició va ser compartida per la Carlota Goula Ballester del CEAC i la Mireia Casellas Collel del GRAN, totes dues amb un temps de 49s 85. La Nina Martinez Romeu del LMCE va arribar després amb un temps de 50s 29. Pel que fa als homes, el guanyador en Alevins I va ser en Martí Torrades Violan del MLEC que va fer un temps de 44s 05. En Martí Castell Gaja del CEAC va fer segon amb un crono de 44s 44 i en Jan Sule Font del LMCE tercer amb 44s 77.

En Alevins 2 Dames, la guanyadora va ser la Carlota Sau Puig del CANMC que va finalitzar amb un crono de 44s88. La Carla Barata Mercadal del CEVA va ser la segona classificada (42s96) i la Carlota Pomes Rovira del CAEI (43s 75) la tercera. Pel que fa als homes, en Jordi Costa Torrecilla del CANMC va proclamar-se campió (41s 77) seguit en segon lloc d’en Francesc Goula Ballester del CEAC (41s 91) i en tercer lloc de l’Aleix Sellol Ballesta del CANMC (42s 03).

Per veure els resultats oficials a la nostra web cliqueu aquí.