Classificats al 16è Picarol de Neu celebrat a Masella

Dissabte 18 de febrer va tenir lloc la competició d’esquí alpí alevins 16è Picarol de Neu a Masella a la pista La Davallada on hi van participar nens i nenes de la categoria Alevins I i Alevins II. La competició, que forma part del Circuit Audi quattro Cup Alevins d’Esquí Alpí, va consistir en un Gegant que va donar el tret de sortida a les 10:30 de la matinada sota un temps assolellat i amb unes temperatures que van osci·lar entre -1 i 3 graus.

Pel que fa a la categoria Alevins I la esquiadora més rápida va ser Nina Martinez Romeu del LMC que va fer el recorregut amb un temps de 46.68. Segona classificada va ser Julia Farreres Garcia del MLEC amb un temps de 47.52 seguid molt a prop de Mireia Casellas Collel del GRAN que va fer un temps de 47.57. El primer dels nois en acabar la cursa va ser Marti Torrades Violan del MLEC que va fer un temps de 42.28. Jan Sule Font del LMCE va ser el segon arribant mol a prop del primer amb un temps de 42.70. En tercera posició va quedar Marti Castell Gaja del CEAC amb un temps de 42.94.

Respecte a la categoria Alevins II, la noia més ràpida al gegant va ser Anna Borras Solsona del MLEC amb un temps de 39.71 seguida de Martina Krattli Torrens del MLEC que va arribar amb un temps de 40.05. Amb la tercera millor marca va arribar Cristina Sentis Carreras del CANMC (40.45). Quant als nois d’aquesta mateixa categoria, el primer del Gegant va ser Marc Vilalta Pujols del LMCE que va arribar a la meta amb un temps de 40.03. El segon classificat va ser Ignasi Salles Goula del CEAC que va fer-ho molt seguit del primer amb un temps de 40.32 i encara més aprop del segon va arribar Jordi Costa Torrecilla del CANMC (40.38).

Veure les classificacions oficials aquí