Classificats al 5è Trofeu GER Alevins i Interclubs

Prop de 200 corredors de les categories Alevins I i II i Interclubs es van donar cita el passat dissabte 16 de febrer a l’estació de Boí Taüll per disputar el 5è Trofeu GER. La pista Vaques va acollir aquestes proves organitzades pel Club Esquí GER i puntuables per a la Copa Catalana i Copa Espanya Circuit Audi Quattro Cup Alevins.

El 5è Trofeu GER va constar d’un Gegant que ens va deixar un podi femení en Alevins I amb tres corredores del CEVA: com a guanyadora Eugenia Brotons, seguida de Lucia Gutierrez i Paula Salvans. Triomf del CAEI en el podi masculí amb el primer lloc de Josu Vidal, seguit de Tomas Barata del CEVA i Victor Mora també del CEVA. En Alevins II, el triomf femení va ser per a la madrilenya Raquel Sepulveda, seguida de Lisa Vallcorba del CEVA que va pujar al segon esgraó del podi i Ana Vidaor del CAEI que va arribar en tercera posició. Al podi masculí d’aquesta categoria va pujar en primer lloc Pau Indicano del SCS, seguit de Mikel Palobart del MAC i Alvaro Chalbaud del CAEI amb una tercer lloc.  

Un cop disputada aquesta prova per les categories Alevins, es va disputar la prova Interclubs per a la resta de categories amb la participació de més de 50 inscrits. La prova, que va ser a la mateixa pista Vaques, va constar  de la disputa d’un Gegant a una mànega. En Infantils I, triomf de Mireia Torrent i Roger Estalella del PC, seguits en segon lloc de Claudia Geli del mateix club i Aimar Herrero del GER. Van completar el podi Camila Gras del EEC i Josep Viola del PC. En categoria Infantil II, destaquem la primera i segona posició aconseguides pel CSC en mans dels germans Hellin, Ignacio i Javier, primer i segon respectivament. El tercer lloc va ser pel corredor del CAEI Ton Consul.

En les classificacions del Veterans, primer lloc de Eva Melgosa del CSC i Albert Navarro del CEAP en Veterans A, i triomf de Luis Quiros del CSC en Veterans B. Judit Selma del PEC va guanyar en categoria Juvenils I mentre que Ona Montaña ho va fer en Juvenils II.

Enllaços relacionats
Resultats