Club de Hielo Jaca vs FC Barcelona: Tots contra el càncer infantil

foto

El Club de Hielo Jaca i el FC Barcelona s’enfrontaran en un partit benèfic aquest dissabte 15 d’abril a les 21.30 hores, a la Pista de Gel de Jaca sota el lema: Tots contra el càncer infantil.

L’Ajuntament de Jaca i el Club de Hielo Jaca, en col·laboració amb l’associació sense ànim de lucre Biescas es Vida i la Junta Local de Jaca de l’Associació Espanyola Contra el Càncer, han organitzat el partit que disputaran el Club de Hielo Jaca i el FC Barcelona. També compten amb la col·laboració de Movistar i l’impremta El Pirineo.
La recaptació del partit serà íntegrament destinada a projectes de l’Associació de Pares de Nens Oncològics d’Aragó (Aspanoa) i l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC). També hi haurà una fila 0 per tots aquells que desitgin col·laborar i no puguin assistir al partit.

Serà un partit amistós i els jugadors d’ambdós equips aprofitaran la jornada per, fora de la pressió de la competició, gaudir de la convivència i ser solidaris.

La presidenta de la Junta Local de Jaca de la AECC, Adela San Vicente, explicava que “la recaptació d’aquest acte solidari anirà destinada a l’ajuda psicològica, l’acompanyament i la investigació, que són els tres pilars bàsics de l’organització”. Afegia que “cada euro és un incentiu per tal que la investigació avanci i un dia podem deixar de parlar del càncer”.

La presidenta de Biescas es Vida (una associació sense ànim de lucre que treballa per recaptar fons, en aquesta ocasió per Aspanoa), Lola Lasaosa afirmava que “els diners que es recaptin es destinaran a un projecte d’investigació que Aspanoa està duent a terme des de l’any passat per a la prevenció i la rehabilitació de les seqüeles físiques i cognitives, que normalment deixen els tumors cerebrals als nens amb càncer”. Es tracta d’una investigació liderada per la Sociació Espanyola d’Hematologia i Oncologia Pediàtrica (SEHOP), a la que Aspanoa s’ha sumat aportant a una psicòloga.

El preu de l’entrada és de 8 € a la venda anticipada i 10 € en taquilla pels majors de 16 anys. Les entrades dels menors costaran 3 €. Com ja hem mencionat abans, existirà una fila 0, a disposició de totes aquelles persones que vulguin col·laborar amb aquesta acció solidària i no puguin assistir a l’esdeveniment.

Enllaços d’interès:
Compra la teva entrada
NºCompte fila 0: Ibercaja ES87 2085 2358 9103 3054 8254