Club Gel Puigcerdà Vs. l’Escor Bakh a Vitòria

El C.G Puigcerdà s’imposa davant l’Escor Bakh quatre a sis a la recent inaugurada pista de gel de Vitòria on hi van jugar els dos equips aquest cap de setmana

En la primera visita del Club Gel Puigcerdà a la nova pista de Vitòria, l’equip ceretà va oferir una primera part on va ser el dominant. Va anotar quatre gols sense que l’equip basc pogués anotar-ne cap. Durant la segona part, el partit es va tornar més equitatiu per als dos equips. Tots dos van marcar gol. Durant la tercera part l’Escor Bakh va creure en les seves possibilitats i, amb la bona actuació del seu porter, van fer molta pressió sobre la zona defensiva de l’equip groc i negre aconseguint un parcial favorable de 2 a 1.

La primera part començava amb una gran empenta del Club Gel Puigcerdà ja que als tres minuts de joc, Marc Bosom ja marcava el primer gol de la nit. Un clar domini del Puigcerdà va predominar tot el temps i a la meitat del període Libor Pavlis anotava el segon gol. Un minut després, i en situació de power-play, una jugada de Pavlis i Barnola rematada per Jorge Piñar va fer que el marcador quedés en 0-3. Per acabar d’arrodonir els primers vint minuts, Libor Pavlis va marcar al minut disset. L’Escor Bakh ho va tenir complicat durant aquesta primera part ja que el Puigcerdà va pressionar constantment sobre la zona defensiva de l’equip local. Salva Barnola afirma que el Puigcerdà va estar molt més cohesionat que a l’últim partit contra el Txuri Urdin. La col·locació de cada jugador va ser molt més encertada, estudiada i fluida.

La segona part pot ser va ser la més equilibrada de la nit ja que als quinze segons de començar, Txetxu Gavilanes anotava el primer gol de l’Escor Bakh. Passat un minut, Bastien Tona va marcar gol en una jugada assistida pels seus companys Marc Bosom i Ramon Morer. Tota la segona part es va mantenir força lineal ja que no hi van haver més gols que els del primer minut. Pel que fa a les expulsions es van reduir respecte a la primera part però encara havia d’arribar el tercer període.

La tercera part va ser més complicada per l’equip ceretà ja que l’Escor Bakh va augmentar el seu rendiment i va posar les coses una mica més complicades al Puigcerdà. Tan sols havia passat un minut des de l’inici del temps quan, per segona vegada, Txetxu Gavilanes marcava a la porteria de l’equip visitant. Dos minuts més tard, en situació de power-play, Ander de Juana anotava gol en una jugada facilitada per Egoitz López Martinez i Fco Javier Batallar. Durant aquest període el joc es va tornar més dur ja que l’equip local va pressionar físicament al seu contrincant i les expulsions van augmentar per part dels dos equips. Però el partit ja s’havia sentenciat als primers vint minuts. L’Escor Bakh va jugar sense el porter durant els ultims minuts de partit i va ser llavors quan Salva Barnola posava punt i final a la nit marcant a la porteria buida de l’equip basc.

El Club Gel Puigcerdà va demostrar un altre cop que estan preparats i de cara a la setmana que ve, plantaran cara al Aramón Club Hielo Jaca rebent-lo a terres de Cerdanya.