Coaching per a esportistes, entrenadors, tècnics i clubs esportius

Els propers dies 5 i 6 de novembre començaran els Tallers 7P (7 habilitats de coaching per influenciar positivament sobre les persones i equips), que tindran lloc a Madrid i Barcelona. Després del rotund èxit dels tallers passats, des del PROAD – CSD i l’Institut de Coaching Esportiu (INCOADE), ens fan arribar aquesta 3era edició a la qual us animem a participar.

Són 7 tallers, de quatre hores cadascun, on es treballen 7 habilitats concretes (una per taller ), senzilles, de gran impacte, fàcils d’entendre i d’aplicació immediata tant en el teu esport com en la teva vida.

Estan dirigits a tota aquella persona que desitja descobrir i incorporar noves habilitats, capacitats i competències per millorar el seu propi rendiment, així com el de les persones i equips sobre els que tinguin influència . Principalment, a esportistes d’alt rendiment, entrenadors i tècnics, així com a gestors i responsables d’institucions, Clubs i Federacions.

El preu dels tallers és de 590 €. Els esportistes d’Alt Nivell (DAN ), tenen prioritat per reservar la seva plaça, a més d’un descompte del 20% en la matrícula. El preu per als DAN és de 480 €. Per a consultar el contingut i el programa dels tallers ‘7P’ cliqueu a l’enllaç de sota:

Taller 7P