Convocat el Campionat d’Espanya Absolut de Patinatge Artístic sobre gel 2016

La Federació Espanyola d’Esports de Gel anuncia y convoca el Campionat d’Espanya Absolut de Patinatge Artístic sobre gel 2016. Es celebrarà els díes 16, 17 i 18 de decembre en la pista de gel Pista de Gel de Vielha, Lleida. 

Està organitzat per la FEDH en colaboració amb el Club Esportiu de Geu Val d’Aran i la Federació Catalana d’Esports d’Hivern en les següents categories:

Novice Advanced, Juniorª y Senior 1ª. Per les disciplines de Individual Femení, Individual Masculí, Parelles, Dança sobre gel i patinatge sincronitzat.

La normativa específica pel Campionat d’Espanya 2016: Queden convocades tots aquells esportistes amb llicència de la FEDH i amb les medalles corresponents a les seves categoríes conseguides amb els diferents pases de medalles convocats per la FEDH. 

Les medalles exigides per poder participar són:

Per Novice Advance, Masculí i femení: (Femení y masculí) Medalla de bronce.

Per Juniorª: (Femení i masculí) Medalla Pre-Plata

I finalment per Seniorª: (Femení i masculí) Pre-Oro.

Els esportistes invitats de altres Federacions Membres ISU deuràn tindre la llicència d’aquella Federació, competir per l’edat segons el reglament i normativa de la FEDH i la ISU encara que no necessiten el requisit de les medalles de la FEDH.

Per les inscripcions oficials, tots els esportistes deuràn presentar l’inscripció (full d’inscripció, annex, fotocòpia dni, pagament efectuat) avans del 18 de novembre de 2016 a patinatge@fedhielo.com .

El diumenge 18 de novembre se celebrarà la Gala d’exhibició dels Campions i subcampions en la categoría Senior, i els campions en la categoria Junior i Novice Advanced.

 

Enllaços relacionats