Copa del Món d’Snowboard Cross i Campionats d’Espanya SBX a La Molina

L’estació d’esquí més antiga de Catalunya serà la seu de dues competicions: la Copa del Món de Snowboard Cross FIS i els Campionats d’Espanya de SBX, els quals puntuaran per a la Copa Espanya combinada de Snowboard i proclamarà als Campions de Catalunya de SBX. A l’estatal hi prendran part els riders catalans Joan Pascual, Elena Garcia, Aleix López, Pau Bartolo, Fiona Torelló i Anna Amor. 

20 – 21 de març – Copa del Món d’Snowboard FIS

Els dies 20 i 21 de març, La Molina acollirà la Copa del Món de Snowboard FIS, una modalitat espectacular que reuneix els millors corredors de tot el món. Aquesta cursa arriba a l’estació ceretana pocs dies després d’organitzar-se la penúltima prova del circuit, el 14 de març a Veysonnaz (Suïssa).

La prova comptarà amb 110 corredors de tot el món: 70 en la categoria masculina i 40 en la femenina. En aquest sentit, si es compleixen les previsions, se superarà els més de vuitanta participants que va acollir La Molina l’any passat. No hi haurà cap participant català en aquesta Copa del Món, tot i que si que faran d’obridors els riders de la FCEH Joan Pascual, Elena Garcia, Anna Amor i Fiona Torelló. 

L’estació ceretana va ser la seu dels Mundials d’Snowboard l’any 2011 i des de l’hivern de 2008 és l’escenari de competicions de Copa del Món FIS d’aquest esport.  

22 de març – Copa Espanya SBX

El proper diumenge 22 de març, la Real Federación Española Deportes de Invierno (RFEDI) disputarà els campionats d’Espanya de Snowboard Cross a La Molina. Aquesta competició comptarà amb l’actual líder del circuit de Copa del Món de SBX, Lucas Eguibar, i els altres dos riders de la RFEDI, Regino Hernández i Laro Herrero, que també tenen moltes possibilitats d’obtenir bons resultats.

Hi prendran part els riders catalans tecnificats de la FCEH Joan Pascual, Elena Garcia, Aleix López i Pau Bartolo, juntament amb la Fiona Torelló, esportista del programa de seguiment i l’Anna Amor, Sènior catalana. Els campionats puntuaran per a la Copa Espanya combinada de Snowboard.

Enllaços relacionats
Lamolina.cat