Copa del Món en Lillehamer per a Laura Orgué

Els dies 5, 6 i 7 de desembre Laura Orgué competeix a la seva 1ra Copa del Món de la temporada a Lillehamer, Noruega.

Després de la seva actuació en Gaalaa, Noruega, la fondista catalana té cita a l’estació de Lillehamer. Durant el divendres i el cap de setmana Laura Orgué participarà en la seva 1ra Copa del Món de la temporada. Durant els tres dies de competició correran en les diferents modalitats d’esprint, estil lliure i estil clàssic.
 
Programa de competició
Divendres 5 es disputaran proves classificatòries i finals de Sprint Free (SP F) en ambdues categories. Al llarg del cap de setmana, es correran les competicions d’estil lliure i clàssic de persecució. Dissabte dia 6, Laura Orgué competirà en els 5 quilòmetres estil lliure (5 km F). L’últim dia de la Copa del Món Orgué defensarà els 10 quilòmetres clàssic (10 km C Pursuit) en categoria femenina. Aquest mateix dia hi haurà les classificacions generals.

Calendari
Laura tornarà a casa uns dies abans d’afrontar la Copa del Món de Davos, Suïssa, el 13 de desembre. I després té dos possibles reptes a Itàlia, Copa d’Europa de Valdidentro o la Ski Classic de Livigno. Just abans de Nadal, disputarà la Copa del Món a La Clusaz a França els dies 20 i 21 de desembre.