Coronats els Campions i Campiones de Catalunya a La Rabassa

Naturlandia va organitzar el Campionat de Catalunya d’esquí de fons que va atorgar la medalla als Campions i Campiones Individuals de la disciplina. Hi van participar els esportites de tecnificació de fons de la FCEH. 

El passat diumenge 31 de gener La Rabassa va acollir la celebració del Campionat de Catalunya Individual d’Esquí de fons sota la tècnica lliure amb sortida cronometrada. La competició es va disputar a 4 distàncies: 2,5 quilòmetres (Benjamí i Infantil 1 masculí); 5 quilòmetres (Infantil 2 masculí i femení i Cadet femení); 7,5 quilòmetres (Cadet masculí), 10 quilòmetres (Júnior 1 masculí i Júnior 2, Sènior i Màster femení) i 15 quilòmetres (Júnior 2, Sènior i Màster masculí).

La competició, que va donar el tret de sortida el diumenge 31 de gener a partir de les 10:30 hores, va lliurar les medalles de campió i campiona de Catalunya als tres primers classificats i premis als tres primers classificats de Copa Espanya de la disciplina.

Els campions i campiones de Catatalunya d’esquí de fons d’aquesta edició a La Rabassa han estat Ricard Miquel del P.E.C, en Màsters; Bernat Galcerán del P.E.C, en Sènior; Sergi Brau del CENA i Lydia Iglesias del ANEC, en U20; Gral Selles del BELLVER i Paula Martínez del CENA, en U18; Francesc Collel del CEFUC i Maria Iglesias del ANEC en U16; Martín Morales i Jana Bancells del BELLVER, en U14; Marc Collel del CEFUC i Eva de la Hera del BELLVER, en U12 i Pablo Moreno del CAEI i Berta Guitart del CENA, en U10.

Enllaços relacionats
Classificació completa