Daniel Artero guanya la general del Canicross de Cercs

Els dies 31 de febrer i 1 de gener es va celebrar a Cercs una prova més de la 9a Lliga Catalana de Canicross. 

El Gos Esport Catalunya va ser el club organitzador del Canicross de Cercs, prova puntuable per a la Lliga Catalana de la modalitat, que va tenir lloc els dies 31 de gener i 1 de febrer a Cercs, municipi de la comarca del Berguedà. 

El corredor del Club Canicross Les Franqueses es va dur el 1er lloc de la general, seguit Javier Torres i Sergi Millaruelo del Gos Esport Catalunya. En Veterans A els millors van ser Carlos Andujar del Club Canicross Les Franqueses en homes i Natalia Camps del Gos Esport Catalunya en dones. El podi masculí el van completar els esportistes del Gos Esport Catalunya Josep Fornells i Marc Molera. Toni Ferre de la AEM es va dur el 1er lloc en Veterans B masculí. 

Lali Masriera i Marta Bosch del Club Canicross Les Franqueses van ser 1ra i 2ona en Sènior Femení, per davant de la 3ra classifica Ines Hernández del Gos Esport Catalunya. En Sènior masculí, Daniel Artero va liderar la classificació, seguit de Javier Torres i Sergi Millaruelo. En Júnior 1, 1era posició per Guillem Sanchez del Club Canicross Les Franqueses. 

La propera prova puntuable per al circuit de Lliga Catalana de Canicross 2015 serà el Canicross Vallbona d’Anoia que tindrà lloc el proper 8 de febrer.  

Enllaços relacionats
Resultats complets
Vídeo Canicross de Cercs