David Moner és reelegit president de la UFEC

David Moner i Codina continuarà sis anys més al capdavant de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) havent revalidat el seu mandat com a president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya UFEC dimecres 15 de juny, a les 15.00 h

La reelecció es va fer efectiva, dimecres al finalitzar el termini per presentar reclamacions a la candidatura. La proposta efectuada per David Moner va comptar amb 65 avals de les 67 federacions que formen part de la UFEC i va ser la única candidatura a President i Consell Directiu de l’entitat.

La Junta Electoral, elegida en l’Assemblea General Extraordinària del passat dia 27 de maig de 2011, va estar formada per Josep Sanchís, president de la FC de Lluita, Joan Antoni Fuertes, president de la FC de Boxa, i Josep Ma Ripoll, president de la FC d’Esquaix, i Josep Ma Lluch, secretari general de la UFEC, com a secretari d’aquesta Junta Electoral.

Així doncs, David Moner afronta ara un nou mandat de sis anys gràcies al suport que li han donat novament les federacions esportives catalanes. Aquest serà el quart mandat de Moner, que presideix l’entitat des de fa catorze anys.

L’any 1996 David Moner pren les regnes de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya amb un pressupost de 120.200 € (20 milions de pessetes, 19 dels quals eren subvenció pública), i en l’actualitat la UFEC gestiona aproximadament 25 milions d’euros, dels quals només un 5% són subvenció pública i la resta recursos propis que obté de la inversió en instal·lacions esportives i la seva gestió.