Decidits els millors del Campionat de Catalunya Open de Patinatge Artístic

foto

Aquest 11 i 12 de març el Palai de Gèu de Vielha va acollir el Campionat de Catalunya Open de Patinatge Artístic en el marc de la Copa Vielha.

La prova, organitzada pel Club Esports de Gèu Vall d’Aran, va ser puntuable per a la 26a Lliga Catalana de Patinatge artístic sobre gel.

La campiona de la 2a categoria va ser la Paula Garcia (40,24 punts) del La Nevera Majadahona. La subcampiona de la prova, la Maria Rodríguez del Futbol Club Barcelona amb 30,02 punts va proclamar-se campiona de Catalunya de la categoria. En categoria masculina el vencedor va ser l’Iñaki Arrese (27,69 punts) del Club Hielo Jaca.

En la categoria Basic Novice A la millor va ser la Fanny Maria (42,07 punts) del Futbol Club Barcelona, així doncs, es va proclamar campiona de Catalunya. L’Adrián Jiménez (12,53 punts) del Mulhacen va ser el vencedor en categoria masculina.

L’Ana Segura (37,76 punts) del La Nevera Majadahonda va ser la primera classificada de la categoria Basic Novice B. L’Aina Masip (30,13 punts) del Esport de Geu Val D’Aran va ser la subcampiona, i alhora va ser la millor de Catalunya. També es va proclamar campió de la prova i de Catalunya en Jan Vilella (31,87 punts) del Patinatge Artístic Puigcerdà.

Per altra banda, en la categoria DEBS la Naia España (26,00 punts) del Esport de Geu Val d’Aran va ser la campiona i la millor de Catalunya. En categoria masculina el patinador que va aconseguir la millor puntuació va ser en Juan Ureña (13,87 punts) del Valdemoro Ice Team.

La Martina Mancusi (109,20 punts) del Futbol Club Barcelona va ser la campiona de la prova i de Catalunya de la categoria Junior ISU. Mentre que la Laia Bertran (38,59 punts) del Patinatge Artístic Puigcerdà va ser la vencedora del Junior ISU després del programa curt.

En la categoria Novice Advance la patinadora amb millor puntuació i campiona va ser l’Anna Bertran (81,42 punts) del Patinatge Artístic Puigcerdà. També va guanyar en la mateixa categoria després del programa curt amb una puntuació de 30,01. En categoria masculina va ser l’Arnau Joly (94,32 punts) del Futbol Club Barcelona el qui va pujar al calaix més alt del podi. Va tornar a guanyar després del programa curt (35,75 punts).

 

Enllaços d’Interès:

Fotos dels Podis