DISPONIBLE la GUIA D’ESTACIONS D’ESQUÍ D’ESPANYA

A les portes de l’inici d’una nova temporada d’esquí, ATUDEM (Associació Turística d’Estacions d’Esquí i Muntanya) llança l’edició 2013 de la ‘Guia Oficial d’Estacions d’Esquí d’Espanya’.

La Guia, que es pot trobar en els principals quioscos, compta amb la informació més àmplia i detallada de totes les Estacions d’esquí d’Espanya amb totes les novetats per a aquesta pròxima campanya, així com una sèrie de consells pràctics perquè la pràctica de l’esquí sigui el més agradable possible.


La Guia més completa

La Guia, de 200 pàgines, recull totes les dades i totes les informacions que un aficionat als esports d’hivern i la neu necessita.

Cadascuna de les 34 estacions de la Península Ibèrica apareix d’una forma molt visual, amb un text explicatiu i els detalls principals que es requereixen per al gaudi de la neu, com el nombre i nivell de pistes, els remuntadors, les novetats i activitats per aquesta temporada o el mapa de pistes.

A més, aquesta Guia, amb la idea de fer-la el més completa possible, s’acompanya amb un bon nombre de ‘Flocs’, consells tècnics per practicar els esports d’hivern i gaudir de la neu amb el major coneixement i seguretat.

Està disponible en els millors quioscos d’Espanya per 5 € i també es pot visionar i / o descarregar gratuïtament a la pàgina web de ATUDEM o des del quiosc digital: www.bit.ly/atudem2013

(o entrant en www.issuu.com i buscant ATUDEM).