Diumenge és el torn del Campionat de Catalunya de Relleus a La Rabassa

Es tracta d’una prova Open on hi podran participar tots els corredors. 

El proper diumenge 13 de març tornen a La Rabassa els Campionats de Catalunya de Relleus per equips sota les distàncies de 2,5, 3 i 5 quilòmetres. Es tracta d’una prova Open per equips que constarà de tres relleus, el primer sota la tècnica clàssica i els altres dos sota la tècnica lliure.

Els equips, hauran d’estar integrats per tres components del mateix sexe, tot i que, per facilitar la participació, s’ha considerat també que podran ser mixtes, però que en cap cas podran optar a podi.  Els corredors fins a la categoria Infantil 2 participaran a les distàncies de 2,5 i 3 quilòmetres mentre que els participants entre les categories Cadet i Màster ho faran a la distància de 5 quilòmetres. ‘En aquests campionats hi ha lloc per l’espectacle i l’emoció perquè es fan a una distancia curta i en aquesta distància està tot molt ajustat’, explica el fondista i Cap de Comitè de Fons de la FCEH Sadurní Betriu. 

Participació segons distàncies

3×2,5 km Infantil – Categories de U6 a U14 (Nascuts del 2002 al 2011)
3×5 km Absolut- Categories de U16 a MST (Nascuts fins el 2001)

Campions i Campiones 2015

En categoria absoluta masculina el primer classificat i campió de Catalunya de Relleus va ser el PEC, equip format pels esportistes Mario Parodi, Jaume Forcada i Bernat Galceran, mentre que en categoria absoluta femenina les campiones van ser les noies del CEFUC; Berta Morral, Mireia Varela i Laura Orgué. En la categoria infantil femení, el guanyador va ser el C.E.Bellver amb Aina Castellet, Maria Sellés i Jana Sellés i en la categoria infantil masculina el C.E.Bellver amb Lluc Pelaez, Martin Morales i Bernat Sellès. 

Enllaços relacionats
Nota Informativa