foto

Segona jornada de Lliga positiva per als interessos de FC Barcelona i CG Puigcerdà, que van sumar els tres punts després de superar amb dificultats a SAD Majadahonda i CH Jaca, respectivament.

FC Barcelona 4

SAD Majadahonda 2

Després de descansar en la primera jornada de la LNHH, els blaugranes van estrenar la temporada 2019-2020 amb un partit molt igualat al Palau de Gel dissabte a la nit. Encara amb poc rodatge a la pista, el Barça va haver de remar contracorrent i remuntar el marcador.

I això que el partit va començar d’allò més bé per al conjunt de Marcus Fajardo, que veia com s’avançava en el marcador als tres minuts de joc gràcies a l’encert d’Alejandro Carbonell. Un avantatge que va durar poc, ja que Ángel Fernández-Pola i Francisco Aparicio van deixar un momentani 1-2.

L’equip va mostrar certs desajustaments defensius i ansietat ofensiva que van llastrar el seu joc. Tot i això va trobar l’empat a 2 a les acaballes del segon període, obra d’Adrián Ubieto. La millora col·lectiva va arribar, però, en el millor moment, en el tercer i definitiu període.

Amb el control del joc i amb clara vocació ofensiva, els blaugranes van forçar la màquina amb nombroses ocasions fins que, a cinc minuts del final, Eloi Sin va foradar la porteria d’Amando Ruíz (3-2). En els darrers segons de matx, i amb el Majadahonda a la desesperada, Carbonell va firmar el 4-2. Una victòria on també hi van tenir incidència les tres noves incorporacions: el japonès Sho Sarusawa, el nord-americà Bradley Nolan i el suec Nils Edström.

Amb la primera victòria de l’any, el Barça es col·loca a la part alta de la taula empatat amb el CHH Txuri Urdin i el CG Puigcerdà. Precisament, el pròxim cap de setmana el Barça rebrà l’actual campió de Lliga.

CG Puigcerdà 3

CH Jaca 2

Bon derbi pirinenc el que van viure els nombrosos assistents que es van donar cita al pavelló de Puigcerdà dissabte a la nit. Amb un Jaca recuperat respecte a la passada temporada, el partit no va decaure en cap moment, ja que els aragonesos van lluitar per l’empat fins al final.

Els gols van tardar a arribar, després d’un primer període marcat per la correcta actuació dels porters. Ara bé, tan bon punt el Puigcerdà va poder obrir la llauna en el segon període, amb un gol de l’eslovac Juraj Prokop, no va passar ni un minut perquè el conjunt català marqués el segon, obra de Pablo Muñoz.

Un darrer període per disputar-se on el Jaca, lluny d’abaixar els braços, va desplegar-se en atac fins a aconseguir el 2-1 després d’una rematada de Gastón González. L’empat semblava una opció real, vistos els minuts posteriors al gol, però el porter finlandès Törnqvist va desbaratar tota ocasió visitant.

I quan més pressionava el Jaca, León Kelvey-Brown va aprofitar una superioritat doble per sentenciar el xoc (3-1). A escassos segons per acabar, González va firmar el 3-2 definitiu. Primera victòria del Puigcerdà a la Lliga després de dues jornades.

El cap de setmana també va deixar l’estrena en la Lliga Iberdrola Femenina del CG Puigcerdà, únic equip català de la competició, que va caure a la pista del CD Sumendi per 12-1.