Domini català als Campionats d’Espanya de Sierra Nevada

A Sierra Nevada es van celebrar del 4 al 6 d’abril els Campionats d’Espanya Absoluts i Infantils per Freeski i Snowboard. La rider catalana Maria Hidalgo va aconseguir el títol absolut en HalfPipe i Slopstyle. Ruben Vergés va dominar el Half Pipe i va ser bronze en Slopestyle. El podi d’aquesta prova el van completar els també catalans Pau Bartolo (1er) i Aleix López (2on).

El programa de competició dels Campionats d’Espanya Absoluts i Infantils s’obria divendres 4 d’abril amb la celebració d’un Slope Style Infantil i Absolut per continuar el dissabte amb el HalfPipe per ambdues categories, que també van disputar diumenge la prova de Moguls.

Maria Hidalgo fa doblet als estatals

En la classificació Absoluta d’Snowboard, la rider catalana del grup de tecnificació de la FCEH, Maria Hidalgo, va proclamar-se Campiona d’Espanya en HalfPipe i Slopestyle a l’hora que els també tecnificats Pau Bartolo i Aleix López feien Campió i Sots Campió en aquesta prova que va tancar el podi amb el 3er lloc de Rubén Vergés, membre de l’equip espanyol de Halfpipe Snowboard.

Artigas Campió Infantil Freeski

També en Freeski els catalans van aconseguir bones posicions. D’una banda, l’esportista català Roger Artigas, va aconseguir el títol de Campió Infantil en les dues proves Slopestyle i Halfpipe, mentre que Gerard Garcia va fer 5è de la classificació absoluta, fent 2on en Halfpipe i el 3er en Slopestyle Júnior.