El Barcelona CC Black campió de Lliga Catalana 2014-2015

El diumenge 19 d’abril es va celebrar la darrera jornada de la 10a Lliga Catalana de Cúrling a la pista del CP Puigcerdà, on es va conèixer l’equip Campió de Catalunya 14-15: el Barcelona CC Black. Ha estat l’edició amb més equips participants i que més jornades ha acollit, un total de 5. 

La pista de gel del Club Poliesportiu Puigcerdà va acollir diumenge 19 d’abril la 5a i darrera jornada de la 10a Lliga Catalana de Cúrling 2014-2015 que va decidir l’equip campió després d’un intens partit que enfrontava als dos primers candidats al títol: l’Sporting Olla Cyril i Barcelona CC Black, que van arribar a aquesta 5a jornada empatats a punts en els 2 primers llocs de la classificació. La lluita estava garantida ja que amb molta seguretat l’equip guanyador d’aquest partit podria esdevenir el campió de la Lliga 2014-2015. I així va ser. L’equip del Barcelona CC Black es va imposar a l’Sporting Olla Cyril per 5 a 3 i es va proclamar el nou Campió de la Lliga Catalana de Cúrling 2014-2015. 

Pel que fa al títol de subcampió de Lliga, se’l va emportar l’Sporting Olla Cyril, que va guanyar el seu partit contra el CEVA per 10 a 1. Finalment el 3r equip classificat va ser l’Sporting Olla Carlos, que va mantenir la plaça de la provisional guanyant contra el Puigcerdà Les Nenis i perdent contra el Puigcerdà Divines. Seguidament als partits, es va fer el dinar de cloenda, així com l’entrega de premis de la 10a Lliga Catalana de Cúrling 2015. ‘La Lliga Catalana 2014-2015 ha estat un èxit. Cal destacar que ha estat la jornada amb més equips participants de la història del circuit i que més jornades ha acollit. El nivell dels equips ha estat molt alt’, explica Carles de Moxó, Cap de Comitè de Cúrling de la FCEH. 

Van assistir a aquesta jornada final de la 10a Lliga Catalana de Cúrling 2014-2015, la subdirectora de Gestió i Recursos Humans del Consell Català de l’Esport, la Sra. Mònica Amat, i l’Alcalde de Puigcerdà, el Sr. Albert Piñeira, juntament amb el regidor d’esports, el Sr. Albert Casas i d’altres. Representant a la FCEH va assitir el delegat territorial de la Junta Directiva de la FCEH, el Sr. Francesc Roca.  

12
Classificació final

1Barcelona CC Black
2. Sp. l’Olla Cyril
3. Sp. l’Olla Carlos
4. CEVA
5. Barcelona CC Red
6. Puigcerdà Divines
7. Puigcerdà Pànxing
8. Puigcerdà Júnior Padrins
9. Barcelona CC Green
10. Walk Stones
11. CE Berguedà
12. Puigcerdà Les Nenis
 
Enllaços relacionats
Resultats complets