El Barcelona CC Black segueix líder provisional de la Lliga Catalana

Diumenge 21 de desembre el circuit català de cúrling ha celebrat la seva 2ona trobada amb 12 equips participants i un curs d’iniciació.

Celebrada la 2ona jornada de la Lliga Catalana de Cúrling a Puigcerdà, l’equip Barcelona CC Black segueix liderant la classificació provisional. Els equips l’Sporting L’Olla Cyril i Puigcerdà Pànxing, 2on i 3er classificats abans de començar aquesta 2ona jornada, han baixat una posició a la taula respectivament de tal manera que L’Olla Ciryl ocupa ara la 3ra plaça i el Puigcerdà Panxing la 4a. L’equip afortunat que ha millorat en aquesta jornada ha estat el Sporting L’Olla Carlos que ha pujat del 5è al 2on lloc de la provisional. 

Durant la 2ona jornada de Lliga Catalana 2014-2015, que recordem ha batut el rècord d’equips inscrits (12), es va dur a terme la realització d’un curs d’iniciació al cúrling amb 30 participants que va ser tot un èxit. La Lliga Catalana de Cúrling es disputarà durant 2 diumenges més on cada equip jugarà dos o tres partits. El sistema de competició és ‘Round Robin’ (el tradicional tots contra tots).

Classificació provisional

1. Barcelona CC Black
2. Sp. L’Olla Carlos
3. Sp. l’Olla Cyril
4.
Puigcerdà Pànxing 
5.
Puigcerdà Divines
6.
Barcelona CC Red
7.
Puigcerdà Junior Padrins
8.
CEVA
9.
Puigcerdà Les Nenis
10.
CE Berguedà
11.
Barcelona CC Green
12.
Walk. Stones