El Bikepark de La Molina, activitat destacada d’estiu

Aquest estiu La Molina ofereix un món de diversió amb activitats de primavera i estiu que deixen clar que és molt més que una estació d’esports d’hivern. 

L’estació obrirà el Telecabina, Bikepark, Lloguer i escola de BTT, Parc d’aventura als arbres, inflables i tubbing els caps de setmana del mes de juny i també el 9, 23 i 24 de juny, i de manera ininterrompuda totes les activitats des del 5 de juliol i fins a l’14 de setembre.

El Bikepark, activitat destacada

Entre les activitats destacades d’estiu de La Molina destaquem el Bikepark, que inclou els Circuits de BTT, tant per a freeriders com per a públic familiar. 

  • Circuits de descens

8 descensos per a freeriders que comencen a la sortida del Telecabina, amb 16 km de recorregut de diferents dificultats (baixa, mitja i alta). Circuits remodelats i millorats amb la supervisió dels germans Lacondeguy.

  • Zona freestyle i woodpark

Zona amb circuits de totes les dificultats d’uns 300 m de longitud cadascun fets amb mòduls de fusta que poden ser peralts, passarel·les i salts a diferents altures, wallrides i àrea de dirt jump.

  • Txiqui Bikepark Bosquet

Zona familiar situada a la pista Bosquet de 200 metres de longitud, al costat de la base del Telecabina. Disposa de cinc mòduls diferents, fets amb fusta i molt fàcils per tal que siguin assequibles a tothom. Estan pensat, també, per a ser accessibles a les bicicletes per a persones amb discapacitat.

  • Circuits cross-country

Per als que els agrada pedalar més tranquil·lament, són 19 quilòmetres de circuit que s’inicia a la zona baixa del Telecabina.

  • Lloguer de bicicletes Rumble Bikes

Servei de lloguer i manteniment de bicicletes, Aquest estiu oferirà noves BTT punteres i tot el material de protecció necessari situat al costat de la base del Telecabina.

  • Escola de BTT by Lacondeguy

L’escola, especialitzada en el sector del descens, ofereix el servei de classes de bicicleta de muntanya a partir de 30€/h la particular. Es pot triar entre classes particulars per hores, descensos guiats i paquets que inclouen forfet, classes i piscina a partir de 43,50€/h en dies laborables.

  • Patinets de muntanya – Gravity Scooters

Són molt divertits i ideals per iniciar-se en el descens. Facilitat per pujar i baixar, gran estabilitat i fàcils de conduir des del primer moment. Aquest estiu també en disposem de gravity scooters infantils.

  • Consignes per a bicicletes

Possibilitat de guardar la teva bicicleta en box amb una capacitat de fins a 3 bicicletes. Les consignes estan ubicades al costat del lloguer.

  • BTT per a persones amb alguna discapacitat

El Centre d’Esport Adaptat (CEA) de La Molina disposa de bicicletes de muntanya adaptades per a persones amb alguna discapacitat. Aquesta activitat d’integració és possible gràcies a la Fundació Johan Cruyff. Horari: de 10.00h del matí a 18.00h i l’última pujada és a les 17.45h.

Descomptes per la compra de múltiples activitats

Per gaudir encara més de totes les activitats, La Molina ofereix un 5% de descompte quan es contracten dues activitats, un 10% quan es contracten 3 i un 15% quan se’n contracten 4 o més activitats. La Molina ha congelat el preu de tots els seus forfets excepte el del bikepark diari que amb un cost de 21,50 € puja un euro respecte passades temporades. De totes maneres, s’aconsella comprar el forfet de temporada que fins al dia 1 de juliol té un preu especial rebaixat. El forfet de temporada d’estiu del Bikepark a preu de promoció és de 150,50 € (preu tarifa 172 €) i per nen el forfet infantil de Bikepark també està rebaixat i surt per tan només 92 € (preu tarifa 99,50 €). La Molina ofereix a més preus interessants en productes combinats de temporada com són bikepark i piscina.

Enllaços relacionats
+info Bikepark i activitats d’estiu La Molina