El bon rotllet a l’esport, té premi

Fomentar valors com l’amistat, el companyerisme o la tolerància a l’esport són els eixos principals de la nova campanya que ha llençat la marca d’alta xarcuteria La Selva sota el nom de “A l’esport, Bon Rotllet”.

La finalitat principal del projecte és premiar aquells concursants que aconsegueixin transmetre d’una manera creativa i original el “bon rotllo” que hi ha dins el seu equip, amb un premi valorat fins a 2.000€ amb material esportiu. La iniciativa compta a més, amb un decàleg amb 10 regles que tot esportista ha de tenir present  per mantenir un joc amb igualtat de condicions com “Tothom té dret a jugar”, “Som amics, no rivals” o “Saluda abans i després dels partits”.

Dinàmica per participar-hi

Consisteix a enregistrar i enviar un vídeo a (www.bonrotllet.cat) o a la seva aplicació de Facebook(www.facebook.com/bonrotllet) demostrant el “bon rotllet” que respira el grup o l’esportista, en qualsevol disciplina d’esport. El vídeo guanyador del concurs podrà aconseguir premis i material esportiu valorats fins a 2.000€. Tots els participants tenen temps fins al pròxim 4 de novembre per enviar la seva proposta. Anima’t a practicar el Bon Rotllet!