El Campionat de Catalunya tanca la Lliga Catalana Interclubs

Més de 150 Interclubs es van donar cita al Campionat de Catalunya que ha tancat una edició més del Circuit Català de la FCEH.

El passats 2 i 3 d’abril Pas de la Casa va acollir el Campionat de Catalunya Interclubs que també va ser la competició final del 24è Circuit Interclubs d’esquí alpí 2015 -2016. Aquesta competició, organitzada pel Club Alpí CANM Cerdanya (CANMC), va constar d’un gegant i un eslàlom a l’Estadi Francesc Viladomat. Va ser  un cap de setmana emocionant i competitiu, on alguns corredors i Clubs es jugaven les posicions de podi final.

En gegant els campions i campiones de la cursa van ser Ada Bordas del GER i Alex Alaman del LLIVIA en U14, Berta Pallares del CIM i Guillermo Sanchez del CEAP un U16, Blanca Laucirica del CANMC i Alex Muxi del PC en U18, Elisabet Planas del CEAP i Marc Muxi del PC en U21, Arnau Ferrer del CEAP en U30, Francesc Mas del CEAP en Veterans B i Patrick Comerme del CEAP en Veterans A.

Pel que fa a la disciplina d’eslàlom d’aquest Campionat de Catalunya els guanyadors van ser Ana Chesa del CAEI i Climens Gispert del GER en U14, Berta Pallares del CIM i Miquel González del CEAP en U16, Laia Massagué del CANMC i Alex Muxi del PC en U18, Marc Muxi del PC en U21, Arnau Ferrer del CEAP en U30, Francesc Mas del CEAP en Veterans B i Patrick Comerme del CEAP en Veterans A.

Les corredores líders i Campiones de Catalunya de la Combinada femenina van ser Ana Chesa del CAEI en U14, Berta Pallarés del CIM en U16 i Laia Massagué del CANMC en U18. Quan a la classificació de la Combinada masculina, els Campions de Catalunya Interclubs van ser Climens Gispert del GER en U14, Miquel González del CEAP en U16, Alex Muxi del PC en U18, Marc Muxi del PC en U21, Arnau Ferrer del CEAP en U30, Patrick Comerme del CEAP en Veterans A i Mas Giralt del CEAP en Veterans B.