El català Aleix Gabara subcampió al Lombardia Trophy 2012

El patinador català Aleix Gabara del FC Barcelona s’ha proclamat subcampió en el Lombardia Trophy 2012, una competició de patinatge sobre gel que s’ha celebrat durant aquest cap de setmana a la localitat italiana de Sesto San Giovanni.

El català i representant de la FCEH, que partia amb la segona millor nota després del programa Curt disputat divendres 21 de setembre, va poder mantenir aquesta mateixa plaça en la disputa del programa Llarg i va pujar al segon calaix del podi. L‘Aleix Gabara va estar acompanyat pel també català Thomas Llorenç Guarino del CEGVA que va fer tercer.

A la prova femenina, va participar representant a la FCEH la patinadora catalana Irene Manau del FC Barcelona, que la passada temporada va estrenar categoria Novice aconseguint un tercer lloc en la seva primera participació internacional en Llombardia. Malauradament aquest cap de setmana la catalana es va quedar en el 35è lloc de la classificaciò en el programa Curt. La campiona del Lombardia Trophy 2012 va ser la madrilenya María Martínez del SAD Majadahonda.

El Lombardia Trophy 2012 ha reunit a un total de 18 patinadors i patinadores de la categoria Novice que han representat a diferents clubs de l’estat: Club Gel Puigcerdà, SAD Majadahona, CH Jaca, el Igloo de Madrid, FC Barcelona, i Val d’Aran i ha tancat la seva celebració amb tres medalles espanyoles.

Resultats: http://www.sestoiceskatenews.it/1/results_lombardia_trophy_2012_2764526.html