El català Ferran Terra acaba 53è en el primer entrenament del descens de Bormio, a Itàlia

Ahir, dilluns 27 de desembre, l’esquiador d’alpí Ferran Terra va estar entrenant el descens a l’estació italiana de Bormio i va aconseguir acabar en 53a posició. Avui, s’han tornat a repetir els entrenaments per a la prova oficial puntuable de la Copa del Món, que se celebrarà el proper dimecres 29 de desembre. A Bormio també competirà el seu company d’equip, Paul de la Cuesta, esquiador basc format a la Vall d’Aran.

Després dels bons resultats obtinguts a Pampeago (Itàlia), els dos velocistes espanyols aspiren a mantenir la seva línia ascendent durant aquesta temporada. De moment, però, Bormio no ha estat benèvol amb ells en els primers entrenaments del descens. La prova oficial serà dimecres 29, a l’estació italiana.

Fa dues setmanes, el català Terra, que va partir amb el dorsal 60, va realitzar una actuació semblant a l’estació de Val Gardena, on va finalitzar en la 52a posició. Dilluns va obtenir la 53a posició, a 7s52 de l’austríac Christof Innerhofen, que va obtenir el millor temps (2m1s64).

Ara només queda esperar que millorin el rànquing en la prova de dimecres.

Enguany, juntament amb Atomic, es farà un sorteig entre tots els participants del circuit. El guanyador podrà veure una prova de la copa del món amb tres acompanyants.