El català Pablo Torrescasana 27è en les Sordolimpiades d’Hivern

Va ser l’únic esportista català que va participar en les Sordolimpiadas d’Hivern celebrades a Khanty Mansiysk (Rússia).

Pablo Torrescasana, esquiador d’alpí amb discapacitat auditiva i que pertany al club Play and Train de la FCEH, va participar del 28 de març al 5 d’abril als 18è Deaflympics, els Jocs Olímpics per a esportistes amb discapacitat auditiva, que es celebren cada 4 anys i que aquest any ens van desenvolupar a Khanty-Mansiysk (Rússia).

El jove esportista català de 17 anys va obtenir 27è lloc al Gegant del dia 3 d’abril amb una marca de 2’56 ’96. Pablo va declarar que ‘a la primera mànega vaig anar lent perquè estava nerviós per ser la meva primera vegada en una competició per a sords i per la meva joventut. Per contra, en la segona mànega vaig estar més tranquil i vaig aconseguir millorar el meu rendiment’
L’última prova d’aquests Jocs, l’Eslàlom, es va desenvolupar a la ciutat de Khanty Mansiysk on també va participar Pablo. 

Enllaços relacionats
Resultats complets