El CG Puigcerdà 2on classificat provisional de la Lliga amb 13 punts

L’Aramon aconsegueix la primera victòria davant el FC Barcelona, que és 3er de la general amb 11 punts. L’Escor BAKH és líder amb 21 punts.

L’equip sènior del Aramon CH Jaca ha deixat l’última posició de la Lliga Nacional d’Hoquei Gel després d’aconseguir el seu primer triomf de la temporada davant el FC Barcelona per 2-1, en la 7a jornada de Lliga. Els jaqueses van remuntar el 0-1 dels visitants amb dues jugades de superioritat numèrica.

Pel que fa al CG Puigcerdà, la 7a jornada es va transformar en victòria contra el Club Hielo Txuri Urdin durant la pròrroga del partit. Els ceterans van anotar un total de tres gols abans de finalitzar el primer període tot i que durant la segona part es van veure amenaçats per l’equip basc, ja que aquests van aconseguir el 4-3 al final del segon terç del partit. Durant el 3er període van aconseguir empatar el marcador i forçar una pròrroga que va guanyar el Puigcerdà. (6-5).

Per la seva banda, l’Escor BAKH de Vitòria consolida la seva primera plaça després de derrotar al SAD Majadahonda, per 8-1.