El CG Puigcerdà, a les portes d’una oportunitat històrica

foto

El club viurà aquest cap de setmana un doble enfrontament davant el CHH Txuri-Urdin que pot decidir el títol de Lliga. Amb la final empatada (1-1), els dos partits ja disputats han demostrat que la igualtat és màxima i els detalls marquen diferències. El Puigcerdà espera un pavelló ple fins a dalt.

La capital de La Cerdanya respirarà hoquei gel, més que mai, aquest cap de setmana. I no és per menys. L’equip sènior del CG Puigcerdà s’ha guanyat, per mèrits propis, trobar-se a les portes d’una oportunitat històrica, com és poder guanyar un títol de Lliga davant la seva afició. I davant el totpoderós i vigent campió CHH Txuri-Urdin.

Sens dubte, jugar a l’empara de la seva afició ha de ser un factor desequilibrant que ajudi als jugadors ceretans, en una final de Lliga Nacional marcada per la igualtat i les alternances en el joc. Així ho demostra el primer partit jugat a Sant Sebastià, on els bascos van col·locar ràpidament un 5-0 en el marcador que, en el segon període, els ceretans van convertir en un 6-3.

En el segon matx els locals també es van avançar amb un 2-0, però aquest cop sí els catalans van aconseguir girar la truita. Quan faltaven 3 minuts pel final i amb empat a 4, dos gols de Bastien Ribot i Pablo Muñoz van situar el 4-6 final. Cop sobre la taula i factor camp a favor.

Dissabte a les 22h i diumenge a les 15:30h, la pista de gel del Poliesportiu de Puigcerdà serà la gran protagonista, on l’equip ceretà espera donar la sorpresa i desbancar al campió. “Com els hi he dit als jugadors, si juguen amb el cor i saben competir, estarem a l’altura del repte” explica el tècnic català, Salva Barnola.

La importància dels detalls

Els dos partits celebrats fins ara demostren que incidències del joc com les expulsions poden acabar sent definitòries. “Són partits durs i ens hi hem d’adaptar perquè les forces estan molt igualades. No hem d’oblidar que al davant tenim un equip compacte, experimentat i amb jugadors estrangers de molt nivell. Però podem superar-los” afirma Barnola.

Dia i Hora

[3r partit]   09/03  22:00h     CG Puigcerdà vs CHH Txuri Urdin

[4t partit]   10/03  15:30h     CG Puigcerdà vs CHH Txuri Urdin

[5è partit]  16/03                  CHH Txuri-Urdin vs CG Puigcerdà     (Si fos necessari)