El CG Puigcerdà classificat per a la final de la Lliga Nacional

Els equips Sènior CG Puigcerdà i Escor BAKH s’han classificat per disputar l’eliminatòria final del play off de la Lliga Nacional d’Hoquei Gel, que arrencarà el pròxim cap de setmana a Puigcerdà.

Els de Puigcerdà van accedir a la final per la via directa després de guanyar en el segon partit de la sèrie al CHH Txuri Urdin per 3 a 2. Els visitants arrencaven molt forts i s’avançaven per 0-2 just passat la mitat del partit amb els gols de Lukas Dano i de Diego Pérez, però poc després Daniel Hilario retallava distàncies i es posava només un gol baix (1-2).

Tot i tenir encara més de 26 minuts de temps reglamentari per davant, el gol de l’empat del CG Puigcerdà va arribar en el minut 59:28, a tan sols 32 segons de la botzina final, gràcies a un llançament de Martin Havlicek en una doble superioritat numèrica dels ceretans amb què van posar l’empat a 2 i van forçar la pròrroga. En el temps extra va ser el màxim anotador de la competició, Jan Simko, qui va liquidar el triomf local amb un gol que valia una eliminatòria.

Pel que fa a la resta de partits, l’Escor Bakh va haver d’esperar al tercer partit de la seva eliminatòria per aconseguir imposar-se per 7-0 a l’Aramon CH Jaca, després que aquests guanyessin a l’Escor Bakh el segon partit per 3-4 i forçant el desempat.