El CG Puigcerdà es proclama campió del 2on derbi català de la temporada.

El CG Puigcerdà es consolida en la 2ona plaça de la taula després de derrotar al FC Barcelona per 2 a 6.

El derbi català entre el FC Barcelona i el CG Puigcerdà per aconseguir la segona posició de la classificació de la fase regular de la lliga es va acabar decantant molt aviat del costat dels ceretans, que es van imposar per un 2-6.

El primer període va ser explosiu pel que fa a la intensitat del joc de l’equip ceretà. Tant que, els gironins ja es van avançar per 0-2 en el tercer minut del xoc amb gols de Salva Barnola i Jan Simko, màxim anotador del partit amb quatre dianes. La segona part va assegurar la superioritat del Puigcerdà amb dos gols anotats passada la segona meitat del període. Tots dos gols van ser realitzats pels anteriors anotadors.

El tercer període va  ser el moment que el FC Barcelona va aprofitar el cansament de l’equip groc i negre i va anotar els seus únics gols realitzats per Marc Ribas i Oriol Rubio. Just abans de finalitzar el partit, Jan Simko va decidir sentenciar el partit amb un darrer gol deixant el marcador 2-6.

L’Escor BAKH de Vitòria encara invicte

Pel que fa a la resta de partits, el Escor BAKH de Vitòria segueix invicte al capdavant de la taula després de sumar un nou triomf davant l’Aramon CH Jaca (11-2) mentre que el CHH Txuri Urdin ha pujat al tercer lloc al derrotar la SAD Majadahonda per 13-2.