El CG Puigcerdà perd davant el líder i el FC Barcelona cau contra el Jaca

Aquest dissabte 20 d’octubre va tenir lloc la 6a jornada de Lliga Nacional d’Hoquei Gel que va cloure amb el liderat de l’equip vitorià Escor-Auto Abendaño després d’imposar-se a l’equip català, el CG Puigcerdà, per 6-2.

Els ceterans, que volien recuperar la 2a posició de la classificació que van perdre la passada jornada davant el CH Jaca, van dur a terme un partit dur i complicat degut a la gran resistència i hostilitat dels bascs. Aquest no van voler donar lloc a la sorpresa i ja dominaven el marcador per un clar 3-0 en l’onzè minut del partit.

Per la seva banda, l’altre equip català, el FC Barcelona, segueix últim en la classificació després de la seva derrota davant el CH Jaca, per 1-4, que segueix segon, a tres punts del líder, i per davant del CG Puigcerdà.

En el duel per la quarta plaça, el CHH Txuri Urdin va guanyar al SAD Majadahonda per 4-3

Resultats

Escor-Auto Abendaño 6 – CG Puigcerdà 2 (3-0, 1-2 i 2-0)
FC Barcelona 1 – CH Jaca 4 (0-1, 1-2 i 0-1)
CHH Txuri Urdin IHT 4 – SAD Majadahonda 3 (0-1, 1-0 i 3-2)

Classificació

Després de disputar-se la 6a jornada de Lliga, la classificació continua igual que a la 5a jornada:

1 ESCOR BAKH
2 CH JACA
3 CG PUIGCERDÀ
4 CHH TXURI URDIN
5 SAD MAJADAHONDA
6 FC BARCELONA

En la propera jornada de Lliga, que tindrà lloc el 27 d’octubre, el FC Barcelona rebrà a casa al CHH Txuri Urdin, quart classificat, i el CG Puigcerdà viatjarà cap a Madrid per enfrontar-se amb el SAD Majadahonda

El partit més decisiu serà el disputat entre els dos equips situats a dalt de tot de la classificació: el CH Jaca contra l’Escor Bakh