El CG Puigcerdà perd la final de la Copa del Rei

El Club Gel Puigcerdà va caure ahir en la final de la Copa del Rei davant l’equip basc Escor BAKH de Vitòria, que aconsegueix el seu primer títol en aquesta competició. L’equip de la Cerdanya, que va superar al FC Barcelona (3-5) en semifinals, buscava sumar el seu dotzè títol.

El Escor BAKH de Vitòria va aconseguir ahir, a la pista de gel del FC Barcelona, el seu primer títol de la Copa del Rei Sènior. Ho va fer després de derrotar en la final al Club Gel Puigcerdà per 1 gol a 4. Després d’un primer parcial sense gols, els gironins es van avançar en el minut 23 de partit de la mà de Jan Simko, resultat amb el qual van arribar al final del segon terç. Els alabesos van capgirar el marcador en un últim parcial amb quatre gols en menys de sis minuts de la mà de Vitaly Kulikov, Adrián Sosa, Txextu Gavilanes i Dimitri Gnitko.

El Club Gel Puigcerdà va arribar a la final d’aquesta Copa del Rei després de batre al FC Barcelona per 3 gols a 5 en la semifinal catalana, també celebrada en les instalacions del club blaugrana. El rival de la final del Puigcerdà, que volia buscar el seu dotzè títol en aquesta competició, va sortir del duel en semifinals entre els equips bascos de l’Escor i el Txuri Urdin.